ye-logo.v1.2

Перша перемога «Поділля» та задовільний результат для «Агробізнесу»

Спорт 2626
Ян Морговський поки єдиний футболіст хмельницького Поділля, який забиває голи в чемпіонаті України серед аматорів
Ян Морговський поки єдиний футболіст хмельницького Поділля, який забиває голи в чемпіонаті України серед аматорів. Фото: з архіву

Відбулися чергові матчі чемпіонату України з футболу серед аматорів.

Хмельницьке «Поділля» стало автором невеличкої сенсації в групі 2. Команда Віталія Балицького, яка в трьох попередніх поєдинках набрала лише одне очко, змогла обіграти ФК «Волока». До того ж, на виїзді!

Вже на 2 хвилині поєдинку Ян Морговський вивів хмельничан вперед у рахунку, після чого «Поділля» почало приділяти більше уваги захисту власних воріт. Досвідчені буковинські футболісти «Волоки» намагалися зрівняти рахунок, але… наприкінці матчу пропустили контратаку хмельничан, яка завершилася другим голом. І знову забив Морговський. До речі, Ян – єдиний гравець «Поділля», який забиває м’ячі в складі хмельничан у чемпіонаті України.

Після виїзної перемоги, на «Поділля» очікує ще один матч в іншому місті - 29 травня у Вінниці проти «Ниви-В». Нагадаємо, поєдинок цих команд у Хмельницькому завершився з рахунком 1:1.

Ще один представник області – волочиський «Агробізнес», який виступає в групі 3, зіграв нульову нічию з тернопільською «Нивою». Сталося це також на виїзді. І після цього поєдинку команда Андрія Донця та Ігоря Шишкіна продовжує очолювати турнірну таблицю своє групи. «Поперед на нас чекає заключний матч групового етапу проти ФК «Вінниця», який пройде в Волочиську 29 травня, - каже старший тренер «Агробізнесу» Ігор Шишкін. – Ситуація в нашій групі заплутана, на вихід до наступного етапу претендують одразу три команди. Але, якщо ми виграємо в вінничан, то стовідсотково вийдемо з групи. Хоча є варіанти, що нас влаштує й нічия. Отож, все залежить від нас. Маємо вийти на поле і виграти».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую