ye-logo.v1.2

Чотири нагороди подільських легкоатлетів

Спорт 1961
Після перемоги в Кіровограді Тетяна Пелінкаш має усі шанси на те, щоб поїхати на юнацький чемпіонат Європи, який пройде в Грузії в середині липня
Після перемоги в Кіровограді Тетяна Пелінкаш має усі шанси на те, щоб поїхати на юнацький чемпіонат Європи, який пройде в Грузії в середині липня. Фото: vk.com

У Кіровограді завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1999 року народження та молодших.

Склад збірної Хмельницької області налічував 17 спортсменів – 14 юнаків та 3 дівчат. Утім, не всім їм вдалося стати призерами першості. Одне «золото», два «срібла» та одна бронзова нагорода – саме стільки медалей здобули троє легкоатлетів із Хмельниччини.

Одразу дві медалі виборов Вадим Лонський зі Старої Синяви. Спочатку Вадим став бронзовим призером у бігу на 1500 метрів, а згодом здобув і «срібло» на дистанції 3 кілометри. Ще одну срібну нагороду виборола Анастасія Колотій, яка в секторі стрибків у довжину стала другою з результатом 5 метрів 82 сантиметри.

Натомість золоту медаль та титул чемпіонки України здобула Тетяна Палінкаш. Вона змагалася в бігу на 2000 метрів з перешкодами. Із результатом 7 хвилин 19,26 секунд наша спортсменка випередила срібну призерку змагань Марію Павлову з Вінниччини на понад сім секунд.

У загальнокомандному заліку збірна Хмельниччини з 227 очками посіла 17 місце. Перемогу ж здобула команда Харківської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую