ye-logo.v1.2

Хмельницькі легкоатлети повертаються з чемпіонату Європи

Спорт 2237
Якби стрибок Марини Бех у другій спробі зарахували, то вона стала б чемпіонкою Європи
Якби стрибок Марини Бех у другій спробі зарахували, то вона стала б чемпіонкою Європи. Фото: youtube.com

Сподівалися на нагороди, але… вибороти їх нікому не вдалося.

У нідерландському Амстердамі завершився чемпіонат Європи з легкої атлетики. Збірна України сьогодні повернулася додому. Приїхали до Києва і хмельницькі атлети. Без нагород.

Олександр Матвійчук, який змагався у півмарафоні, на фініші був лише 41-им, а Вікторія Ткачук у бігу на 400 метрів із бар’єрами посіла 9 місце, яке не дозволило їй вийти до фіналу.

У секторі стрибків у довжину багато хто сподівався на Марину Бех. Наша спортсменка без проблем пройшла кваліфікацію та вийшла до фіналу. А далі… «Це технічний вид. Потрібно потрапляти на планку, - каже наставник Марини Бех Вадим Крушинський, який також вже повернувся в Україну. – Щодо її готовності, то ніяких претензій. Але… У першій спробі вона стрибнула десь під позначку сім метрів, але був заступ. У другій спробі взагалі на 7,1 метри! Утім, знову заступ. Коли ти маєш два заступи, то третя спроба – найважча. Марина змогла здійснити її, але результат 6,29 метри, звісно, це не її рівень. Тому й вийшло так, що посіла лише 12 місце».

Золоті нагороди чемпіонату виграла Івана Спанович з Сербії з результатом 6,94 метри. «Якби не заступи, то чемпіонкою Європи стала б Марина Бех, - продовжує наставник спортсменки. – Звісно, ми засмучені, що так сталося. Але тепер головне зберегти таку ж форму на Олімпіаду в Ріо. І вже там, сподіваюся, все буде добре».

Пропонуємо вашій відео стрибку хмельничанка Марина Бех, особистий рекорд якої 6,93 метри, на 7,1 метри, який не зарахували через заступ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую