ye-logo.v1.2

Футбол. У першості області одна команда завчасно зійшла з дистанції

Спорт 1555
Боротьбу в найвищому дивізіоні чемпіоната Хмельницької області з футболу продовжать 10 клубів
Боротьбу в найвищому дивізіоні чемпіоната Хмельницької області з футболу продовжать 10 клубів. Фото: з архіву

Причина не фінансова, а бажання команди грати в чемпіонаті України.

Відтепер у чемпіонаті Хмельницької області з футболу серед команд «Прем’єр-ліги» гратимуть не 11 клубів, а на один менше. Адже хмельницьке «Поділля» вирішило припинити свої виступи. Про це повідомив президент клубу Євген Бейдерман.

«Ми немаємо права грати в обласному чемпіонаті тими гравцями, які в нас є. Адже усі вони на контракті в професійному клубі, а ці змагання – лише для аматорів, - пояснює Євген Станіславович. – До того ж, ми планували з наступного сезону заявити команду на чемпіонат України серед гравців, віком до 19 років, але вирішили взяти участь у ньому вже в цьому сезоні. Нам це потрібно, оскільки в заявці «Поділля» в другій лізі зараз 28 футболістів, з яких багато молоді. Де їм грати, якщо в одному матчі можна задіяти не більше 14 гравців? Інші ж сидять на лаві запасних, а їм потрібна ігрова практика».

Як повідомили в обласній федерації футболу, попри те, що «Поділля» знімається з чемпіонату, результати, які команда здобула в 11 іграх, залишаються, адже клуб провів більше половини ігор усієї першості. Поки що ж команда з 19 очками посідає 4 місце.

Вже цієї суботи, 10 вересня, відбудуться матчі 13 туру. «Енергетик-Миклуш» у Нетішині прийматиме «Случ» зі Старкостянтинова, «ОТГ» в Старій Синяві має зіграти з ФК «Дунаївці», а красилівський «Случ» гратиме в Городку проти «Епіцентр-Вікторії». Натомість «Громада» зі станції Дунаївці, через зняття «Поділля», відпочиватиме. Пропускатиме тур і хмельницька «ДЮСШ-1».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую