ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зазнало чергових кадрових втрат

Спорт 1658
У Маріуполі в ворота Богдана Савчука влетіло три голи
У Маріуполі в ворота Богдана Савчука влетіло три голи. Фото: з архіву

У наступній грі не зможуть зіграти двоє найдосвідченіших футболісти

Хмельничани зіграли черговий матч у чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги. «Поділля» грало в Маріуполі проти «Іллічівця-2» та було близьким до того, щоб вперше у сезоні здобути очки на виїзді.

«У першому таймі господарі мали лише один момент, який і реалізували, - каже помічник головного тренера «Поділля» Віталій Балицький. – Але в другому таймі нам вдалося зрівняти рахунок, коли після навісу відзначився Алішер Якубов. Та на 73 хвилині «Іллічівець-2» знову забив. На щастя, через 3 хвилини Кирило Бабак зрівняв рахунок. Мали шанси вирвати перемогу, або хоча б здобути нічию. Але… на 91 хвилині пропустили та програли. Окрім поразки, втратили на наступний матч ще й Алішера Якубова та Олексія Колесникова, які пропустять наступну гру через перебір жовтих карток».

А наступний матч «Поділля» проведе вже завтра, 8 листопада, в Первомайську Миколаївської області проти «Суднобудівника». У цьому маті хмельничанам не допоможуть не лише Якубов та Колесников, а й травмовані Віталій Костишин, Максим Нестеренко, Валерій Степаненко, Ян Морговський та Владислав Чуловський.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую