ye-logo.v1.2

Волейбол. "Новатор" - "Дніпро": прогнозовані очки та... квіти для Томина (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3685

Хмельничани зіграли свій 15 матч у Суперлізі.

Перший поєдинок хмельницького "Новатора" у 8 турі проти дніпровського "Дніпра", який торік став срібним призером, тривав трохи більше 80 хвилин. Саме стільки знадобилося господарям для того, аби здобути впевнену перемогу над гостям. Хоча моментами було не все так просто.

"Дніпро" зміг дати бій у першій партії, поступившись з рахунком 25:22. Натомість у другому сеті хмельничани набрали обертів та почали діяти впевненіше. А це, відповідно, принесло свої дивіденди на ігровому майданчику. Команда змогла піти у відрив у рахунку, маючи чотири очки переваги перед другою технічною перервою. Щоправда, підопічні Романа Ковальчука вже не раз у цьому сезоні втрачали таку перевагу. Та не цього разу. "Новатор" впевнено довів сет до логічного завершення, вигравши 25:19.

Анастасію Остроумову з "Дніпра" (№10) не раз вдавалося обіграти блок "Новатора".

Головний тренер "Новатора" Роман Ковальчук інколи емоційно пояснював своїм гравцям, як потрібно діяти.

Іноді навіть одного Ярослава Заїки (№11) вистачало"Новатору" для того, щоб блокувати удари дніпрян.

Хмельничанам вдалося пробивати блок "Дніпра".

Третя партія трохи несподівано почалася з того, що "Дніпро" повів у рахунку 0:2. Щоправда, хмельничани не дали дніпровцям піти у відрив та швидко відновили рівновагу. А згодом і повели в рахунку - 8:6.На другу техперерву "Новатор" збільшив свою перевагу - 16:12.І, здавалося, ця партія завершиться так само легко, як і друга. Тим паче, що невдовзі рахунок вже був 21:17. Утім, гравці "Дніпра" змогли додати інтриги, впритул наблизившись до хмельничан - 22:21. А згодом рахунок взагалі став нічийним 23:23. Та віддати належне господарям, вони не відклали на четверту партію те, що слід було зробити в третій. Два поспіль вдалих розіграшів і перемога в сеті 25:23. Як підсумок, перемога в матчі з рахунком 3:0.

Віталій Сосимович (№9), який є тренером дублюючого складу "Новатора", заводив публіку проханням підтримати команду оплесками.

"Дніпру" вдалося змусити трохи понервувати "Новатор" у двох партіях.

З ударами капітана "Новатора" Дмитра Федоренка (№17) впоратися були важко.

Юрій Паласюк не лише стрибав високо, а й перегравав суперників біля сітки.

Емоції під час матчу "Новатор" - "Дніпро".

Після матчу ж начальник команди Іван Терещук разом із гравцями "Новатора" привітали свого одноклубника Юрія Томина з днем народження. Юрію в день гри виповнилося 28 років.

Ярослав Заїка у грі проти "Дніпра" був одним із найкращих у складі "Новатора".

Свій другий матч хмельничани проти "Дніпра" зіграють 24 грудня. Початок матчу в ФОК "Новатор" об 11.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую