ye-logo.v1.2

"Новатор" вдруге зіграв із "Дніпром" (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2463

Хмельницька команда, провівши останній матч у цьому році, пішла на новорічно-різдвяні канікули.

У волейбольній Суперлізі зіграні чергові матчі 8 туру. Хмельницький "Новатор", який вчора, 23 грудня, з рахунком 3:0 переграв ВК "Дніпро", зіграв свій другий домашній матч проти дніпрян. І команда Романа Ковальчука знову святкувала перемогу.

Початок першої партії видався для хмельничан доволі вдалим. Вони змогли швидко зробити необхідний очковий запас і на першу технічну перерву пішли за рахунку 8:3. На другу техперерву - 16:12. Навіть по самій грі відчувалося, що "Новатор" спокійно дограє сет та здобуде впевнену перемогу. Такому перебігу сприяло й те, що гравці "Дніпра" відчутно нервували, через що часто помилялися. Як підсумок 25:17 і рахунок у матчі став 1:0.

У першій партії Ярослав Заїка (№11) та його партнери по "Новатору" доволі впенено обіграли "Дніпро".

Гравці "Дніпра" раділи кожного виграному м’ячу.

Ліберо "Новатора" Сергій Попов (№1) також емоційно реагував на вдалі розіграші своєї команди.

Заблокувати удари Юрія Томина (№13) дніпрянам вдавалося не часто.

Друга партія видалася набагато складнішою. Гості вперше у матчі змогли повести в рахунку, маючи хоч і невелику перевагу, але... два очки "Новатору" довго не вдавалося відіграти. Та кульмінація настала ближче до завершення партії, коли хмельничани таки змогли наздогнати дніпрян - 18:18, а потім і повести в рахунку 20:19. Наставник "Дніпра" Віталій Стадніков взяв тайм-аут, аби виправити ситуацію на майданчику, але... господарі дотиснули суперника - 25:22.

Юрій Паласюк (№16) не раз змушував гравців "Дніпра" капіталювати.

Третя партія видалася доволі нервовою і для тренера "Новатора" Романа Ковальчука.

Андрій Перепадя (№5) вже не перший матч наче зависав у повітрі.

Та справжня інтрига розігралася в третьому сеті. Хмельничани, виграючи 16:13, схоже зарано повірили в успіх і "Дніпро" поступово почав підкрадатися до "Новатора". І господарі, маючи матчбол за рахунку 24:23, не змогли використати свій шанс. Пішла гра на більше-менше. Та головне, мабуть, що саме "Новатор" завжди був за крок ближчим до перемоги. І таки не подарував шанс "Дніпру" продовжити матч в четвертій партії, вигравши третю з рахунком 27:25, а разом із нею і весь матч з рахунком 3:0.

Після гри наставник гостей Віталій Стадніков заявив, що вирішальну роль в цих протистояння зіграв досвід гравців. "У потрібний момент ми допускали більше помилок, ніж "Новатор", - сказав тренер "Дніпра". Ну, а Роман Ковальчук, головний тренер "Новатора", помилки своїх волейболістів "списав" на недостатню зіграність команди. "Ми вже думками в наступному турі - 19 січня в Харкові, де зіграємо проти "Юракадемії", - підсумував Роман Олександрович.

"Новатор" у матчах проти ВК "Дніпро" здобув 100-відсотковий результутат - шість очок.

Після 8 турів хмельницький "Новатор" продовжує посідати третє місце в турнірній таблиці. В активі хмельничан 31 заліковий бал. Зауважимо, що вже в наступному році після матчів у Харкові, "Новатор" свої перші матчі 2017 року в рідни стінах проведе 27-28 січня, коли прийматиме лідера чемпіонату - "Барком-Кажанів" зі Львова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую