ye-logo.v1.2

Футбол. Провідні команди області зіграли між собою (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2640

Хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» провели два товариські матчі.

Обидві команди навесні продовжать змагатися в першостях України. «Поділля» - в професійній другій лізі, «Агробізнес» - у чемпіонаті серед аматорів. А тому обидва клуби переглядають потенційних новачків та грають товариські матчі. І ось… «Поділля» та «Агробізнес» зіграли між собою.

Спочатку на поле ДЮСШ №1 вийшли умовно другі склади команд. Безумовно, продемонструвати якісний та комбінаційний футбол їм заважала не лише крига на полі, а й певні обставини. «Агробізнес» лише поступово починає готуватися до весняної частини чемпіонату, а гравці «Поділля», які тренують двічі на день та займаються у тренажерному залі, знаходяться під чималим фізичним навантаженням.

Та в першому таймі нечисленні глядачі стали свідками трьох забитих голів. Усі в ворота «Поділля». Та після перерви хмельничани змогли двічі вразити ворота «Агробізнеса». Спочатку Андрій Джурко, а згодом і Роман Шпиця. Щоправда, між цими голами волочиська команда також забивала. У підсумку «Агробізнес» переміг з рахунком 7:2.

Андрій Джурко "розмочив" рахунок у першій грі проти "Агробізнеса", а потім зіграв і в другому матчі.

Роман Шпиця (№4) забив свій гол у складі "Поділля" з пенальті.

В обох матчах футболісти намагалися грати толерантно.

Другий матч став не таким щедрим на голи. Але цікавішими та «свіжішими» виглядали гості з Волочиська. А дві «дитячі» помилки захисника «Поділля» Валерія Степаненка призвели до того, що «Агробізнес» швидко забив два голи. Відігратися хоча б один м’яч міг Ян Морговський, але вийшовши віч-на-віч із голкіпером, нападник «Поділля» пробив поруч зі стійкою. До перерви волочиським футболістам вдалося ще двічі вразити ворота Сергія Шевченка. Ну, а в другому таймі жодна з команд так і не змогла потішити присутніх голами, а тому матч завершився з рахунком 4:0 на користь «Агробізнеса».

Стандарти біля воріт "Агробізнеса" не приносили успіху "Поділлю".

Футболісти "Поділля"  (у зеленому) провели вже четвертий спаринг у міжсезонні.

Флангови навіси Артема Макарченка (№17) не завжди знаходили адресата.

Ян Морговський, який в грі проти "Ниви" з Теребовлі забив двічі, не зміг забити "Агробізнесу".

Які наступні спаринги зіграють «Поділля» та «Агробізнес», ще невідомо. Не виключено, що наступним суперником хмельничан стане тернопільська «Нива», а волочиської команди – «Нива-В» з Вінниці. Також є ймовірність того, що ще до весни «Поділля» та «Агробізнес» знову зіграють між собою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую