ye-logo.v1.2

Хмельницький "Сокіл" вдало виступив у Дніпрі (ВІДЕО)

Спорт 1776
Хмельницький Сокіл зробив вагомий крок до півфіналу Кубка України
Хмельницький Сокіл зробив вагомий крок до півфіналу Кубка України. Фото: з архіву

Відбулися матчі 1/4 фіналу Кубка України з футзалу.

Свій перший чвертьфінальний поєдинок хмельницька команда проводила в Дніпрі проти "Катеринославхліба". Звісно, "Сокіл" вважався фаворитом цього протистояння, адже виступає в "Екстра-лізі", а дніпряни є аматорським клубом.

Створивши чимало моментів у першому таймі, гравці "Сокола" лише одного разу вразили ворота досвідченого Олексія Сагайдаченка. Гол на 11 хвилині забив Андрій Хамдамов. Та господарям вдалося зрівняти рахунок на 17 хвилині, завдяки рикошету від Довганенка.

Другий тайм був зовсім іншим. Хмельницька команда почали грати швидше та результативніше. Вже на 22 хвилині Андрій Хамдамов оформив дубль у матчі, а через 2 хвилини удар Станіслава Моспана заблокував Люлька, але м’яч після цього опинився в воротах "Катеринославхлібу". Гол-красень на 33 хвилині забив Дмитро Мартинюк, який пробив зльоту з метрів 10-ти. Міг "Сокіл" і збільшити свою перевагу, але... 1:4 - і перший матч позаду.

Гра-відповідь пройде в Хмельницькому 11 березня. Дніпрянам, щоб пройти "Сокіл", необхідно буде не просто виграти у хмельничан, а ще й з різницею в мінімум у три голи.

Пропонуємо вашій увазі відео усіх голів матчу в Дніпрі: 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую