ye-logo.v1.2

Футзал. Новий рекорд «Сокола» та в очікуванні на суперника

Спорт 1615
Один із голів гравці Сокола присвятили Руслану Шереметі та його дружині Юлії, в яких напередодні народився син
Один із голів гравці Сокола присвятили Руслану Шереметі та його дружині Юлії, в яких напередодні народився син. Фото: з архіву

Хмельницька команда завершила регулярну першість домашньою перемогою.

У гості до «Сокола» завітав аутсайдер «Екстра-ліги» чорноморський «Юні-Ламан». Суперник, який вже втратив усі шанси на подальшу боротьбу в чемпіонаті. Хмельничани ж, які давно забезпечили собі місце в плей-офф, все одно були налаштовані на перемогу.

Але без експериментів не обійшлося. Замість Іллі Бакинського ворота захищав Богдан Чех, який має мало ігрової практики. Та й більше часу на майданчику наставник «Сокола» надав гравцям другої четвірки, а не першої. «Спочатку був прогнозований провал, а потім вони відчули боротьбу і далі все було закономірно», - каже Роман Ковальчик, головний тренер «Сокола».

Вже на другій хвилині гості відкрили рахунок у матчі, коли забив Максим Коптєв. А ось далі… забивали лише хмельничани. У першому таймі Андрій Лисенко, а в другому двічі Андрій Хамдамов, ще раз Лисенко і крапку в матч поставив Артур Подлюк. Отож, перемога з рахунком 5:1, яка стала восьмою поспіль (4 в чемпіонаті та стільки ж Кубку України). Подібного в історії хмельничан ще не було. У сезоні 2014/2015 років, коли команда називалася «Спортлідер+», максимальна серія перемог команди налічувала чотири матчі.

«Тепер чекаємо результатів інших матчів заключного туру, які відбудуться 18 березня, щоб знати, хто стане нашим суперником у плей-офф, - каже Роман Миколайович. – Вже 25 березня зіграємо перший матч, а потім – на виїзді». За регламентом в 1/4 фіналу чемпіонату до наступного раунду пройде команда, яка здобуде дві перемоги в протистоянні. «Сокіл» першу гру зіграє вдома, а потім одну або дві на виїзді.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую