ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» в Кременчузі не змогло «зачепитися» за очки

Спорт 1547
Роман Шпиця (у білому) не допоміг своїй команді, оскільки пропускав матч через дискваліфікацію
Роман Шпиця (у білому) не допоміг своїй команді, оскільки пропускав матч через дискваліфікацію. Фото: з архіву

Хмельничани поступилися на виїзді одному з лідерів другої ліги.

Хмельницьке «Поділля» в Кременчузі зазнало поразки від «Креміня» з рахунком 4:1. Щоправда, після першого тайму були сподівання, що хмельничани зможуть здобути залікові очки в матчі проти команди, яка посідала друге місце в турнірній таблиці другої ліги.

Пропустивши швидкий гол на 7 хвилині, гравці «Поділля» довго приходили до тями, через що в ворота Сергія Дворника «Кремінь» міг забити ще не раз. Утім, згодом хмельничанам вдалося вирівняти гру, а на 42 хвилині провести результативну контратаку. У підсумку Олександр Музичук зрівняв рахунок у матчі.

Та в другому таймі «Кремінь» увімкнув увесь свій потенціал та тричі забив. До того ж, усі три голи – головою. «Гра на «другому поверсі» – це наше слабке місце, - каже виконуючий головного тренера «Поділля» Аркадій Баталов. - «Кремінь» і в першому таймі мав ще декілька моментів. Поки моїм хлопцям не вистачає сил». Отож, «Поділля» зазнало поразки з рахунком 4:1 та продовжує посідати останнє місце в другій лізі. А ось «Кремінь» перемістився на першу позицію.

Вже 1 квітня «Поділля» зіграє в рідних стінах. Суперник – ще один із лідерів ліги – одеська «Жемчужина»., яка в 22 турі розтрощила «Мир» з Горностаївки в рахунком 5:0. Саме з таким рахунком одесити в першому колі виграли і в «Поділля». Нині «Жемчужина» посідає третє місце. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую