ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» замість херсонського «Кристалу» зіграло зі «Случем» (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3840
Алішер Якубов в грі проти красилівського Случа не зміг своїй команді допомогти виграти. Нічия
Алішер Якубов в грі проти красилівського Случа не зміг своїй команді допомогти виграти. Нічия. Фото: автора

Хмельницька команда провела товариський матч проти команди з Красилова.

Хмельничани, які в другій лізі чемпіонату України 8 квітня мали б зіграти з херсонським «Кристалом», провели гру проти красилівського «Случа». Причина – херсонці знялися зі змагань, а тому «Поділля» пропускало матч 24 туру.

Красилівський «Случ», який в минулому чемпіонаті області здобув бронзові медалі, має в своєму складі чимало відомих хмельницьким вболівальникам футболістів. Команду очолює екс-півзахисник «Поділля» Андрій Будник, а граючим тренером є ще один екс-гравець «Поділля» Лев Сергеєв. Грають за «Случ» й інші, які також свого часу виступали за хмельницький клуб – Олександр Грищук, Микита Плосконос, Дмитро Грицик, Ростислав Левченко.

Гравці красилівського "Случа" не давали багато простору футболістам "Поділля".

Красилівський "Случ" грав у зеленій формі, "Поділля" - в тренувальних помаранчевих майках.

Хмельничани ж у цьому спарингу не змогли задіяти голкіпера Сергія Дворника, який не відновився після травми, яку зазнав в матчі проти одеської «Жемчужини». Натомість зіграли двоє нових футболістів. Вони поки що на перегляді в клубі. І один із потенційних новачків на 11 хвилині відкрив рахунок у матчі. Та мінімальна перевага в рахунку тривала недовго. Через хвилин 10 Владислав Гресь порушив правила у власному штрафному майданчику і арбітр Віктор Папірович призначив пенальті. Лев Сергеєв забив і рахунок став 1:1.

Лев Сергеєв та Олексій Колесников (у помаранчевому) в боротьбі за м’яч.

Олександр Музичук (праворуч) єдиний гравець "Поділля", який провів увесь матч.

Вже у другому таймі на 55 хвилині матчу «Поділля» знову повело в рахунку. Цього разу забив Владислав Гресь. А потім… Головний тренер хмельничан Аркадій Баталов замінив усіх футболістів, окрім Олександр Музичука. Та згодом повернув у гру форварда Алішера Якубова. Більше «Поділля» так і не змогло забити. Натомість «Случу» вдалося зрівняти рахунок. Могли красилівчани і виграти матч, але господарів врятувала поперечина. Отож, 2:2.


Ян Морговський, який в міжсезоння забив не один гол, поки що на "сухому пайку".

Попереду на «Случ» чекає підготовка до нового чемпіонату області. На «Поділля» - матч 25 туру чемпіонату України в другій лізі. 14 квітня хмельничани на СК «Поділля» прийматимуть «Мир» з Горностаївки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую