ye-logo.v1.2

У Хмельницькому провели «Зірковий урок футболу»

Спорт 1953
Подібні уроки проводять клуби інших міст. Тепер його провело й Поділля
Подібні уроки проводять клуби інших міст. Тепер його провело й Поділля. Фото: автора

Участь у ньому взяли не лише школярі, а й професійні футболісти

Учні Хмельницької школи-інтернату №2 на міському спорткомплексі «Поділля» взяли участь в «Зірковому уроці футболу». Його для них провели тренери та футболісти хмельницького «Поділля» - команди, яка виступає в чемпіонаті України серед професійних футбольних клубів другої ліги.

Хлопці та дівчата були поділені на декілька груп, а на полі були створені шість локацій, на яких для них проводили майстер-класи. Учнів вчили не лише правилам гри в футболу, а як правильно віддати пас, прийняти м’яч, бігти з ним.

Хлопчиків та дівчат вчили грати в футбол.

Ну, а «родзинкою», мабуть, можна назвати завершення уроку – справжній футбольний матч проти… діючих гравців «Поділля». Якщо в команді «дорослих» на полі було одночасно 11 гравців, як того дозволяють правил, то ось суперник – дитяча команда, налічувала більше тридцяти. Саме діти першим відкрили рахунок у матчі, який тривав 20 хвилин. Забили з пенальті. Та згодом «Поділля» відігралося. У такому незвичному матчі було ще багато голів, але зійшлися на тому, що перемогла дружба.

Професійний ФК "Поділля" зіграв незвичийний товариський матч з дітьми.

Ну, а вже 13 травня на «Поділля» очікує недитячий футбольний матч. Хмельничани вдома зіграють черговий матч у другій лізі. В гості до «Поділля» завітає «Арсенал-Київщина» з Білої Церкви. Початок матчу о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую