ye-logo.v1.2

Гравця ФК «Поділля» викликали до збірної України з футболу

Спорт 3844
Алішер Якубов може в складі студентської збірної України поїхати на Універсіаду до Тайвані
Алішер Якубов може в складі студентської збірної України поїхати на Універсіаду до Тайвані. Фото: з архіву

Щоправда, не до національної, а до студентської.

Студентська збірна України з футболу розпочинає підготовку до літньої Універсіади-2017, яка відбудеться у Тайвані. І головний тренер збірної Анатолій Бузник викликав на збори нападника хмельницького «Поділля» Алішера Якубова.

«Я в 2015 році вже грав за збірну на Меморіалі Макарова, - каже студент Подільського державного аграрно-технічного університету, капітан хмельницького клубу Алішер Якубов. – І, звісно, очікував, що мене знову викличуть до збірної. Та поки усі думки про завтрашній домашній матч, в якому ми приймаємо «Іллічівець-2» з Маріуполя. Нам потрібна перемога. З хлопцями налаштовуємося по бойовому. Це ж останній матч у цьому сезоні в другій лізі, а тому сподіваємося, що 2 червня о 17.00 стадіон «Поділля» буде заповнений вболівальниками, а ми віддячимо їм позитивним результатом».

Відзначимо, що Анатолій Бузник особисто переглядав нападника «Поділля» на матчі в Хмельницькому проти «Ареснала-Київщини», в якому хмельничани перемогли з рахунком 3:2, а Якубов забив один гол. Щоправда, сам Алішер після матчу зізнався, що не знав про присутність на матчі наставника студентської збірної України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую