ye-logo.v1.2

Футбольна Прем’єр-ліга області: не щедрий на голи матч у Хмельницькому (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4171

Відбулися матчі 6 туру першості Хмельниччини з футболу серед команд найвищого дивізіону.

У трьох матчах туру, що відбулися, було забито 11 голів. Ще один поєдинок –волочиського «Агробізнеса-2» з красилівським «Случем» запланований на 7 червня.

Гольова феєрія була зафіксована в Кам’янці-Подільському та Славуті. Щоправда, більше голів забивали не господарі, а гості. Так, у місті над «Смотричем» місцева «Фортеця» не змогла відібрати очки в віце-чемпіона області старостянтинівського «Случа». Команда Богдана Шершуна перемогла з рахунком 4:1.

А МФК «Славута» вдома поступився нетішинському «Енергетику-Миклушу». Також з рахунком 4:1. Відзначимо, що для команди з міста енергетиків це не лише перша перемога в чемпіонаті, а й перші здобуті очки, які дозволили команді переміститися з останньої 8 позиції на шосту.

Хмельничани, вже традиційно, зіграли у білій формі.

У Хмельницькому ж пройшов не щедрий на голи матч. Це, мабуть, й не дивно. Адже грали одни з лідерів чемпіонату. Місцевий ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» приймав ФК «Дунаївці». Обидві команди, в разі перемоги, одразу ж очолювали турнірне становище. Хоча б до 7 червня, поки не відбудеться гра в Волочиську.

У грі ФК "Хмельницький-ДЮСШ-1" - ФК "Дунаївці" господарі виглядали швидшими та небезпечнішими.

Перший небезпечний момент у матчі виник на 9 хвилині. Хмельничани отримали право на штрафний в метрах 28-ми від воріт гостей. І схоже, всі очікували, що Сергій Шкрябець буде робити навіс у штрафний майданчик дунаєвчан, а той взяв і пробив. Олександр Лозинський лише в останню мить зміг перевести м’яч на кутовий, врятувавши свої команду від голу.

Артем Романюк (у білому) завдав чимало клопотів захисникам ФК "Дунаївці".

Сергій Туз (№5) проти Артема Панасенкова (ліворуч).

В одному з епізодів дунаєвчан від голу врятувала стійка.

Далі ж точилася більше позиційна гра. За півгодини матчу – лише один удар Шкрябця. Другий – на 32 хвилині. І одразу ж гол. Павло Середюк навісив на 11-метрову позначку, куди вискочив Сергій Олексюк, який і пробив головою у дальній від Лозинського кут – 1:0.

Дунаєвчани, пропустивши гол, намагалися відігратися, та попереду в них нічого не виходило. Господарі ж спробували збільшити свою перевагу, і на 42 хвилині їм це ледве не вдалося. Олексюк опинився сам перед Лозинським, пробив у дальній від воротаря кут, але… влучив у стійку.

Вже після перерви ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» знову міг забити, але удар Артема Панасенкова відбив Олександр Лозинський. Гості ж відповіли неточним ударом Дмитра Каленюка. Панасенков мав другий шанс забити в цьому матчі. Та ще й який! Простріл Середюка і Артем з лінії воротарської в один дотик пробивав у порожній кут воріт ФК «Дунаївці» - не влучив.

Боротьби за м’яч в другому таймі вистачало.

Олексій Муравський (№17), який вийшов на заміну в середині другого тайму, намагався допомогти своїй команді врятуватися від поразки.

Останній штурм воріт хмельничан команді з Дунаєвець не вдався.

Хмельничани, складалося враження, ось-ось і дотиснуть суперника. Але господарям не вистачало в завершенні атак останнього удару. А, коли час матчу добігав до завершення, то вже гості йшли великими силами вперед. Щоправда, створити щось небезпечне біля воріт Ігоря Кучинського їм ак і не вдалося. У підсумку, 1:0 на користь ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1».

Завдяки цій перемозі, хмельничани з 12 очками очолили турнірну таблиці Прем’єр-ліги, випереджаючий на один бал красилівський «Случ». ФК «Дунаївці» з 10 очками зберегли за собою третє місце.

Матчі ж 7 туру заплановані на 10 червня. Хмельничани зіграють у Нетішині, старокостянтинівський «Случ» прийматиме вдома «Славуту», а красилівський – «Фортецю». 14 червня мають зіграти ФК «Дунаївці» та «Агробізнес-2».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую