ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Хмельничан посунули з першого місця

Спорт 2404
У першості області лідерство захопив Агробізнес-2, який випередив команди з Хмельницького та Красилова
У першості області лідерство захопив Агробізнес-2, який випередив команди з Хмельницького та Красилова. Фото: з архіву

Відбувся останній матч 6 туру в Прем’єр-лізі.

У Волочиську «Агробізнес-2» приймав красилівський «Случ». Саме від результату цього поєдинку залежало, чи збереже ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» перше місце в турнірній таблиці, чи його посяде одна з двох команд, які зустрічалися на стадіоні «Юність».

«Важко грати в робочий день, оскільки зібрати усіх футболістів – проблематично, - каже тренер «Случа» Лев Сергеєв. – А тому ми в Волочиську зіграли не найоптимальнішим складом. Утім, нічого страшного не сталося. «Агробізнес», все таки, це сильна команда».

«Комфортний рахунок зробили ще в першому таймі, коли відзначилися Груша та Малащук, - каже тренер «Агробізнеса» Ігор Шишкін. – А після перерви подвоїли йогою. Забивали Темнюк та Груша. Виграли 4:0 і заробили чергові три очки. Та вже думками в Ковелі Волинської області. Адже 9 червня там проведемо останній матч групового етапу чемпіонату України серед аматорів. Хоч і забезпечили собі вихід до фіналу, але їдемо за перемогою».

Після 6 туру, більшість матчів якого пройшли ще 3 червня, турнірну таблицю Прем’єр-лізі очолив «Агробізнес-2», в якого 12 очок у чотирьох матчах. Стільки ж балів, але в шести поєдинках, в активі ФК «Хмельницький2-ДЮСШ-1». Третє місце за красилівським «Случем», в якого 11 очок.

Матчі 7 туру заплановані на 10 червня. Хмельничани зіграють у Нетішині, старокостянтинівський «Случ» прийматиме вдома «Славуту», а красилівський – «Фортецю». 14 червня мають зіграти ФК «Дунаївці» та «Агробізнес-2».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую