ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Тренер «Случа»: «Цей матч був схожим на Україна – Мальта»

Спорт 2370
За календарем перше коло чемпіонату Хмельниччини з футболу завершено. Але ще мають пройти матчі, які були перенесені
За календарем перше коло чемпіонату Хмельниччини з футболу завершено. Але ще мають пройти матчі, які були перенесені. Фото: з архіву

Відбулися поєдинки 7 туру чемпіонату Хмельниччини серед команд Прем’єр-ліги.

Для чотирьох команд першості ігри 7 туру стали заключними в першому колі. І попереду на них… тривалий відпочинок, адже друге коло поновиться в серпні.

Отож, якщо ФК «Дунаївці» та волочиський «Агробізнес-2» зіграють 14 червня, то решта клубів провели свої матчі. Старокостянтинівський «Случ» вдома «не помітив» МФК «Славута», вигравши поєдинок з рахунком 5:1. Завдяки чому піднявся на третє місце, маючи 12 очок.

А ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» повернув собі перше місце, завдяки виїзній перемозі в Нетішині з рахунком 2:0. Тепер у хмельничан 15 очок. Та проміжним чемпіоном після першого кола може стати «Агробізнес-2», в якого 12 балів та ще три матчі попереду.

А ось у Красилові, де «Случ» приймав кам’янець-подільську «Фортецю», був зафіксований несподіваний результат. «Цей матч був схожим на поєдинок Україна – Мальта (товариський матч, в якому українці програли 0:1 – прим.авт.), - каже тренер красилівчан Лев Сергеєв. – Ми грали без нападників, бо не було кому. Моменти наче створювали, але забити не змогли. А наприкінці першого тайму пропустили один гол і… програли 0:1. Як так сталося, й досі не можу зрозуміти».

Перше коло в Прем’єр-лізі позаду. Щоправда, ще мають пройти пропущені матчі, а тому гравці «Агробізнесу-2», ФК «Дунаївці», «Фортеці» та «Енергетика-Миклуша» ще не йдуть на відпочинок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую