ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. І знову змінився лідер

Спорт 2002
ФК Дунаївці завершили перше коло на 5 місці, маючи в активі 10 очок
ФК Дунаївці завершили перше коло на 5 місці, маючи в активі 10 очок. Фото: з архіву

Відбувся один пропущений матч у Прем’єр-лізі.

У Дунаївцях місцевий футбольний клуб приймав волочиський «Агробізнес-2». У разі перемоги гостей, команда з Волочиська очолила б турнірне становище в Прем’єр-лізі. Що, власне, і сталося.

«Та головним нашим завданням було те, щоб ніхто не травмувався, - каже тренер волочиського клубу Ігор Шишкін. – Адже 19 червня на нас чекає фінал чемпіонату України серед аматорів у Києві проти харківського «Металіста». Ми, звісно, задіяли не всіх футболістів «Агробізнеса», та багатьом дали можливість пограти. У першому таймі було важкувато через сильний вітер, погане поле. Та й суперник добре налаштувався на нас і зміг показати гідну гру. Але вже на початку другого тайму Віталій Груша відкрив рахунок у матчі. Згодом забили й Малащук, Когут і Пліс. У підсумку, виграли 4:0. І тепер готуємося до матчу на НСК «Олімпійський», який 19 червня розпочнеться не о 18.00, а на півгодини пізніше».

Щодо першості області, то «Агробізнес-2» має ще зіграти два матчі першого кола – з «Фортецею» із Кам’янця-Подільського та «Енергетиком-Миклушем» із Нетішина. Щоправда, коли вони відбудуться – невідомо. «Будемо вирішувати вже після фіналу аматорської першості», - зазначив Ігор Володимирович.

Ну, а поки «Агробізнес» із 15 очками в 5 матчах посідає 1 місце. На другу сходинку перемістився ФК «Хмельнциький-ДЮСШ-1», в якого також 15 балів, але в 7 поєдинках.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую