ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» розпочнуть новий чемпіонат на виїзді

Спорт 2285
Нива-В та Поділля зіграють між собою не лише в Кубку України, а й одразу в в першому турі другої ліги
Нива-В та Поділля зіграють між собою не лише в Кубку України, а й одразу в в першому турі другої ліги. Фото: з архіву

Сьогодні відбулося жеребкування календаря чемпіонату України з футболу в другій лізі.

У новій першості, як відомо, в другій лізі гратимуть два клуби з Хмельниччини. І обидва розпочнуть сезон виїзними поєдинками, які заплановані на 15 липня.

Волочиський «Агробізнес» свій дебютний матч у другій лізі проведе в Івано-Франківську проти «Прикарпаття». «Для нас будь який жереб був прийнятним, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Адже, по суті, для нас усі суперники нові, ми ж ніколи не грали в другій лізі. Перед командою стоїть лише одне завдання – вигравати в кожному матчі. Чи вийде? Будемо старатися».

А ось «Поділля» свій перший матч зіграє у Вінниці проти «Ниви-В». Саме з цим клубом команда 9 липня о 18.00 на СК «Поділля» зустрінеться в Кубку України. «Звісно, мабуть, краще, аби ми зіграли в першому турі з якоюсь іншою командою, бо два поспіль матчі з одним суперником важкувато грати. Але такий жереб», - прокоментував президент «Поділля» Євген Бейдерман.

У другому ж турі, матчі якого заплановані на 22 липня, обидва клуби з Хмельниччини зіграють у рідних стінах. «Поділля» прийматиме «Прикарпаття», а «Агробізнес» - ФК «Львів».

Повний календар поєдинків за участю команд Хмельницької області сайт «Є» опублікує пізніше.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую