ye-logo.v1.2

Футбол. У чемпіонаті України серед аматорів візьме участь команда з Хмельницького

Спорт 4123
ФК Хмельницький дебютує в аматорській першості України з футболу 13 серпня
ФК Хмельницький дебютує в аматорській першості України з футболу 13 серпня. Фото: з архіву

Свій перший матч хмельничани проведуть у Рівненській області.

Вже цього вік-енду, 5-6 серпня, розпочнеться нова першість України серед аматорів. У групі «А» на старт вийдуть 9 клубів, серед яких і дебютант – ФК «Хмельницький».

Матч першого туру хмельничани пропустять. Його перенесли на 26 серпня, коли ФК «Хмельницький» вдома прийматиме «Кристал» з Чорткова Тернопільської області. А тому дебют команд в аматорському чемпіонат запланований на 13 серпня. Цього дня пройдуть поєдинки 2 туру, а хмельничани на Рівненщині зіграють проти ФК «Малинськ».

ФК «Хмельницький» сформований на базі команди «Хмельницький- ДЮСШ-1», яка виступає в першості області та після першого кола посідає друге місце. Віднедавна команду очолює Сергій Жицький, який в 2015/2016 роках був головним тренером друголігового «НПГУ-Макіїввугілля», а минулий сезон тренував у Грузії команду «Одіші 1919». Допомагає його відомий в Хмельницькому тренер Ярослав Бобиляк.

Склад учасників групи «А»: ФК «Хмельницький», ФК «Малинськ» (Рівненська область), «Нива» (Теребовля, Тернопільська область), ФК «Калуш» (Івано-Франківська область), «Рочин» (Соснівка Львівська область), «Покуття» (Коломия, Івано-Франківська область), ФК «Минай» (Закарпатська область), «ОДЕК» (Оржів, Рівненська область), «Кристал» (Чортків, Тернопільська область).

Нагадаємо, в минулому сезоні в чемпіонаті України серед аматорів виступав інших клуб з Хмельниччини – волочиський «Агробізнес». Який, за підсумками сезону, став чемпіоном України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую