ye-logo.v1.2

Форвард «Поділля», забивши голи «Динамо» та «Шахтарю», вирушає в Китай

Спорт 2706
Алішер Якубов двічі відзначився в товариських матчах за студентську збірну України і тепер зіграє на Всесвтній Універсіаді
Алішер Якубов двічі відзначився в товариських матчах за студентську збірну України і тепер зіграє на Всесвтній Універсіаді. Фото: з архіву

Алішер Якубов візьме участь у Всесвітній Універсіаді.

Студентська збірна України з футболу завершила підготовку до Всесвітньої літньої Універсіади в Тайбеї, яка розпочнеться 18 серпня. Українські студенти-футболісти зіграли два контрольних матчі проти дублерів київського «Динамо» та донецького «Шахтаря», і 16 серпня о 10.30 вилітають із Києва до Китаю.

У цих спарингах взяв участь і нападник хмельницького «Поділля» Алішер Якубов. До того ж, він став кращим бомбардиром збірної у цих матчах. Спочатку він забив у ворота «Динамо», але студенти поступилися з рахунком 2:3. А в контрольному подинку проти «Шахтаря», гол Алішера Якубова приніс перемогу жовто-блакитним.

Студентська збірна команда України з футболу на китайському півострові Тайвань розпочне груповий турнір 19 серпня (початок за київським часом о 6.00) проти команди ПАР. 21 серпня наші студенти зіграють з командою Кореї (початок об 11.00). Заключний поєдинок групового етапу підопічні Анатолія Бузника проведуть 23 серпня (початок о 14.30) проти аргентинців.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую