ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Поділля»: обласне дербі, яке завершилося перемогою лідера (ВІДЕО)

Спорт 3751
Гол Тараса Пліса приніс перемогу  Агробізнесу над Поділлям
Гол Тараса Пліса приніс перемогу Агробізнесу над Поділлям

Відбулися матчі 7 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

У Волочиську місцевий «Агробізнес» приймав хмельницьке «Поділля». Цей матч вболівальники давно назвали обласним дербі, адже обидва клуби представляють Хмельниччину. І поєдинок у Волочиську видався доволі цікавим та навіть інтригуючим.

Вже на другій хвилині поєдинку господарям вдалося провести стрімку атаку, яка завершилася влучним ударом Миколи Темнюка. У першому таймі «Агробізнес» ще мав декілька нагод відзначитися, але… «Реалізація була на дуже низькому рівні, - після матчу заявив головний тренер волочиського клубу Андрій Донець. – Є негативні моменти в завершальній стадії, але, думаю, ми до наступного матчу їх виправимо. Серйозно поговоримо з нашою атакуючою групою, бо так грати не можна».

А ось після перерви «Поділля» почало грати значно краще, ніж у перші 45 хвилин. Як наслідок, на 55 хвилині матчу Євген Котюн з флангу віддав пас на Андрій Ліповуза, який вже вбіг у штрафний майданчик суперника і півзахисник хмельничан зрівняв рахунок у грі. Здавалося, що рахунок 1:1 протримається до завершення матчу. Утім, «Агробізнесу» вдалося «вирвати» перемогу. На 79 хвилині поєдинку Тарас Пліс у падінні замкнув подачу Андрія Скакуна і приніс своїй команді перемогу з рахунком 2:1. Шосту поспіль в чемпіонаті.

«Дуже важкий матч, - заявив виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Костишин. – «Агробізнес» міг забити більше, але нам десь пощастило. А в другому таймі ми грали трохи по іншому і почали створювати моменти».

Ще один матч 7 туру відбувся у Львові, де місцевий ФК «Львів» зіграв унічию з вінницькою «Нивою-В» 1:1.
Поєдинки 8 туру заплановані на 26 серпня. «Агробізнес» зіграє на виїзді проти житомирського «Полісся», а ось «Поділля» цей тур пропускатиме.

Турнірне становище команд: 1. «Агробізнес» - 18 очок (6 матчів), 2. «Прикарпаття» - 13 (6), 3. «Скала» - 12 (6), 4. «Львів» - 11 (6), 5. «Нива-В» - 10 (6), 6. «Нива» - 8 (5), 7. «Поділля» - 5 (7), 8. «Буковина» - 4 (5), 9. «Тернопіль» - 0 (4), 10. «Арсенал-Київщина» - 0 (3), 11. «Полісся» - 0 (4).

Огляд обласного дербі:

Весь матч:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую