ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: «гойдалки» на горі турнірної таблиці (ВІДЕО)

Спорт 3080

Після матчів 10 туру в обласній Прем’єр-лізі знову змінився лідер.

Відбулися чергові матчі в чемпіонат області з футболу в найвищому дивізіоні. Лідер змагань – волочиський «Агробізнес-2» свій матч 10 туру проти МФК «Славута» проведе пізніше, а тому переслідувачі в турнірній таблиці скористалися цим і…

Матч туру, мабуть, пройшов у Красилові. Тамтешній «Случ» приймав одноіменний клуб зі Старокостянтинова. І господарям поля, які посідали третє місце, не вдалося переграти команду Богдана Шершуна. «Случ» зі Старокостянтинова переміг з рахунком 2:0.

У Дунаївцях місцева команда, яка також претендує на нагороди чемпіонату області, приймала «Енергетик-Миклуш» із Нетішина. І ФК «Дунаївці» змогли в рідних стінах здобути три очки, вигравши в гостей з рахунком 2:0.

А у Хмельницькому зійшлися ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» та «Фортеця» з Кам’янця-Подільського. Голи Бегашова, Середюка та Гайдаша визначили не лише долю матчу (хмельничани виграли 3:0), а й дозволи команді Сергія Жицького наздогнати «Агробізнес-2» у турнірній таблиці.

Турнірне становище команд: 1. «Агробізнес-2» - 21 очок (8 матчів), 2. ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» - 21 (9), 3. «Случ» С. – 16 (9), 4. ФК «Дунаївці» - 16 (9), 5. «Случ» К. – 14 (10), 6. МФК «Славута» - 5 (8), 7. «Енергетик-Миклуш» - 5 (8), 8. «Фортеця» - 5 (10).

В 11 турі матчу розтягнуться на тривалий термін. Вже 23 вересня «Случ» у Старокостянтинові прийме «Дунаївці», а «Славута» -«Фортецю». Красилівський «Случ» із «Хмельницький-ДЮСШ-1» зіграють 27 вересня. А ось «Агробізнес-2» свій матч 11 туру проти «Енергетика-Миклуш» проведе 22 жовтня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую