ye-logo.v1.2

Футзал. Не виграли, але все одно перші

Спорт 2056
Гравці Сокола забили тричі в ворота екс-голкіпера хмельничан Богдана Тимощука. Але цього не вистачило для перемоги
Гравці Сокола забили тричі в ворота екс-голкіпера хмельничан Богдана Тимощука. Але цього не вистачило для перемоги. Фото: sokil.km.ua

В «Екстра-лізі» відбулися матчі 3 туру.

 Хмельницькій «Сокіл» провів свій третій матч у чемпіонаті України з футзалу в найвищому дивізіоні. Після двох блискавичних перемог з рахунками 8:1 та 6:1, команді Романа Ковальчика на Дніпровщині протистояв «Титан» з Покровського.

Цей поєдинок видався доволі видовищним та емоційним. І саме «Сокіл» міг більше шансів, аби виграти його. Адже на 9 хвилині Андрій Лисенко відкрив рахунок, а чотири хвилини його подвоїв Андрій Хамдамов. Утім, втримати перевагу хмельничани не змогли. Ще до перерви «Титан» скоротив рахунок, а в другому таймі зрівняв його.

Але «Сокіл» продовжував грати на перемогу і на 31 хвилині матчу Олександр Педяш вивів хмельничан вперед у рахунку. А потім… на 35 хвилині хмельничани залишилися в меншості (другу жовту картку отримав Артур Подлюк), і господарі змогли реалізувати свою чисельну перевагу. Отож, рахунок матчу 3:3.

Попри нічию на виїзді, «Сокіл» продовжує очолювати турнірну таблицю, маючи в активі сім очок у трьох поєдинках. Щоправда, стільки ж балів і в київського «ХІТа».

Свій наступний матч хмельничани знову зіграють на виїзді. Вже 7 жовтня вони в Рівному протистоятимуть місцевому «Кардиналу».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую