ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Чемпіонат ще не завершився, а нагороди вже розіграні

Спорт 2635

Визначилися усі володарі медалей в обласній Прем’єр-лізі.

Волочиський «Агробізнес-2», якому ще доведеться провести два матчі в чемпіоні Хмельниччини з футболу в найвищому дивізіоні, вже може святкувати чемпіонство. Команда Андрія Донця та Ігоря Шишкіна достроково здобула «золото», здобувши в 12 матчах 33 очки.

А ось хто стане володарем «срібла», інтрига, так би мовити, зберігалася до останнього. На друге місце в Прем’єр-лізі претендували ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» та «Случ» зі Старокостянтинова. Щоправда, шанси хмельничан були більшими. Їм необхідно було не програти вдома в останньому для себе матчі нетішинському «Енергетику-Миклушу». І команда Сергія Жицького впоралася із завданням.

У поєдинку, який відбувся 18 жовтня на СК «Поділля», хмельничани перемогли гостей з Нетішина з рахунком 1:0. Єдиний гол під завісу матчу зі штрафного забив Артем Гайдаш.

Отож, ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» став володарем срібних нагород чемпіонату області в Прем’єр-лізі, здобувши 31 очок в 14 матчах. «Случ», який ще має в запасі один матч, має в активі 26 балів і здобув бронзові медалі.

Пропонуємо вашій увазі відеогляд матчу ФК «Хмельницький-ДЮСШ-1» - «Енергетик-Миклуш»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую