ye-logo.v1.2

Бронза і мускули: хмельничан запрошують на чемпіонат України з бодібілдингу

Спорт 3738
Учасники приїдуть з різних міст
Учасники приїдуть з різних міст. Фото: procherk.info

Учасники приїдуть з усіх куточків України і навіть з Білорусі.

У Хмельницькому відбудеться перший відкритий чемпіонат України KFPS/WFF з бодібілдингу і фітнесу.

Близько 70 мускулистих учасників боротимуться за пояси абсолютних переможців у таких категоріях: бодібілдинг (чоловіки), бікіні, атлетик-модель (фізик-менс), бодіфітнес, класичний бодібілдинг, фітнес і дитячий фітнес.

Варто зазначити, що участь у чемпіонаті візьмуть не лише українські спортсмени, а й з Білорусі – дві наймолодші учасниці, віком по 7 років. А загалом вік учасників коливатиметься від 9 до 65 років.

Так, бодібілдери змагатимться наступної суботи, 18 листопада, з 11:00 до 20:00 години в палаці творчості дітей та юнацтва (вул. Свободи, 2/1).

Офіційне відкриття чемпіонату відбудеться о 14:00 годині, тоді й оголосять переможців. А далі на відвідувачів чекає справжня шоу-програма з музичними виступами, виходами моделей і численними конкурсами.

Організатор змагань Руслан Сідлецький, президент «Глобальної федерації силових видів спорту», також розповів, що на цьому чемпіонаті буде формуватися збірна України для участі у чемпіонатах світу і Європи. І проводити його планують тепер щороку.

Подивитися на це видовище можуть усі охочі. Вартість вхідного квитка – 50 гривень. Замовити їх можна за телефоном: (098) 344 66 88.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую