ye-logo.v1.2

Хокей: "Проскурів" - "Чернівецькі пінгвіни" - 2:2 (ФОТО)

Спорт 3472
Фото: Олександра НІКІТІНА

У Хмельницькому відбувся матч Регіональної хокейної ліги

Справжнє шоу подарували хокеїсти хмельницького «Проскурова» та «Чернівецькі пінгвіни» в обласному центрі під час очної зустрічі в першості Регіональної хокейної ліги. По-перше, поєдинок розпочався аж о 21.30. По-друге, нічний хокей став доволі цікавим та інтригуючим до останньої хвилини. Гості, які є срібними призерами минулого чемпіонату, вже у першому періоді могли пропустити щонайменше три шайби, але їх страж воріт творив справжні дива – хмельницьким хокеїстам іноді просто доводилося розводити руками. Але одну атаку втілити у закинути шайбу «Проскурову» вдалося. У другому ж періоді команди обмінялися декількома небезпечними кидками, однак рахунок на табло 1:0 так і не змінився.

Останній період видався насичинішим, як на швидкі контратаки, так і на результативне їх зваршення. Спочатку «Чернівецькі пінгвіни» зрівняли рахунок, а згодом хмельничани знову вийшли вперед у рахунку. Здавалося, що ось-ось, і гості будуть вимушені замінити воротаря на додаткового польового гравця, щоб у чисельній більшості зрівняти рахунок. Але… за хвилину до фінальної сирени кращий хокеїсти Буковини 2010 року Роман Терида увірвався у зону хмельничан та завдав влучного кидка, відновивши «статус-кво» у матчі. Більшої кількості закинутих шайб глядачі так і не дочекалися – 2:2. Попри втрату перемоги, «Прокурів» збергі за собою першу сходинку в турнірній таблиці, випереджаючи вінницьких «Гайдамаків» на два очки. Щоправда, у вінничан є ще чотири матчі в запасі! А вже 5 лютого «Проскурів» зіграє іще один домашній матч. О 10.00 на ковзанці в парку імені Івана Франка розпочнеться гра хмельничан проти тернопільських «Подолян».

Ну, а «Чернівецькі пінгвіни», після вольової нічиї із «Проскуровим», здобули ще й важку перемогу у матчі з «Нетішином». Команда з міста енергетиків пісдя двох періодів вела в рахунку 3:2, але в останній двадцятихвилинці проопустила чотири шайби та програла з рахунком 3:6. «Нетішин» залишається єдиною командою, яка ще не виграла жодного матчу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую