ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» визначилися з найближчими контрольними матчами

Спорт 3486
Минулорічної зими Поділля та Агробізнес також грали між собою контрольні матчі
Минулорічної зими Поділля та Агробізнес також грали між собою контрольні матчі. Фото: з архіву

Вже цього вік-енду команди проведуть свої спаринги.

Представники Хмельниччини в чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги готуються до третього кола першості, яке розпочнеться наприкінці березня. І вже невдовзі «Поділля» та «Агробізнес» можна буде побачити… в Хмельницькому.

«27 січня на полі ДЮСШ №1 о 14.30 зіграємо з «Агробізнесом», - каже президент «Поділля» Євген Бейдерман. – 8 лютого плануємо провести ще один матч, але поки із суперником не визначились. Натомість, 14 лютого знову в Хмельницькому проведемо спаринг проти тернопільської «Ниви». Під час цих матчів плануємо переглянути потенційних новачків команди. Список великий, будемо визначитися. Нам потрібно посилити напад та опорну зону».

У лютому «Поділля» планує взяти й участь у «Кубку мера Івано-Франківська», в якому, за попередньою інформацією, зіграють «Прикарпаття», «Нафтовик-Укрнафта», «Скала», ФК «Калуш». А ось юнацькі команди хмельницького клубу змагатимуться за «Зимовий Кубок ДЮФЛ». «Поділля» U-19 зіграє 2-4 лютого в Чернівцях із місцевою «Буковиною», мукачівським «МФА» та стрийською «Скалою». А команда з гравців віком до 17 років у Львові – проти «Карпат», «УФК-Карпати», ФК «Львів» та ФК «Янтарний» (Новояворівськ).

Лідер другої ліги групи волочиський «Агробізнес» після гри 27 січня в Хмельницькому, плануємо ще один спаринг. «Хочемо його провести 1 лютого, але із суперником ще не визначилися, - каже старший тренер команди Ігор Шишкін. – А вже з 5 лютого розпочнеться повноцінний збір команди в Волочиську. Ми вже уклали угоди з трьома новачками - Миколою та Іваном Когутом із чортківського «Кристалу» та Олександром Борячуком із вінницької «Ниви-В». До відновлення чемпіонату, думаю, поповнимося ще двома-трьома футболістами».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую