ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Агробізнес»: три голи та екс-гравець київського «Динамо» у допомогу (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 6630

Представники Хмельниччини в другій лізі провели між собою контрольний матч.

Для обох клубів цей поєдинок мав різні підтексти. «Агробізнес» хотів виграти, щоб у піднесеному настрої вирушити 8 березня на збори в Туреччину. «Поділля» - аби реабілітуватися за попередні поразки в міжсезонні, остання з яких сталася цього вік-енду в Чернівцях, де хмельничани поступилися «Буковині» з рахунком 5:1.

Утім, враховуючи статус товариського поєдинку, тренерські штаби обох клубів вдавалися до певних експериментів. Особливо в другому таймі. Якщо «Агробізнес» перевірив у справі двох молодих виконавців свого дублюючого складу, то за «Поділля» зіграв… екс-гравець київського «Динамо», дніпровського «Дніпра» та одеського «Чорноморця» Віталій Каверін. Утім, як вже з’ясувалося після матчу, він аж ніяк не перебуває на перегляді, а, як сказав головний тренер хмельничан Віталій Костишин, просто зіграв за «Поділля», аби трохи допомогти команді.

Ян Морговський в матчі проти "Агробізнеса" навіть немав моментів для взяття воріт суперника.

Початок матчу, як зазвичай у спарингах, був повільним. Та недовго. Вже на другій хвилині поєдинку «Агробізнес» провів стрімку атаку, яка завершилася ударом по воротах Віталія Груши. Сергій Дворник відбив м’яча, але першим на добиванні був Богдан Семенець, який і відкрив рахунок у грі.

Гравці обох команд боролися за кожен м'яч.

Ігор Курило (у помаранчевому) відзначився голом у ворота "Поділля".

Не встигли хмельничани як слід оговтатися від першого пропущеного голу, як на 16 хвилині пропустили другий. Микола Когут зі штрафного з правого флангу навісив у штрафний майданчик «Поділля», де першим на м’ячі був Ігор Курило, який і збільшив перевагу «Агробізнеса» в рахунку.

Микола Когут у грі проти "Поділля" офоримв на свій рахунок гольову передачу.

Господарі поля могли дещо скоротити рахунок на 31 хвилині, але Андрій Муляр не влучив по м’ячу, намагаючись переправити його головою в шести метрах від воріт суперника.

У другому таймі майже півгодини команди грали, по суті, без воріт. У голкіперів обох клубів роботи як такої не було. А на 75 хвилині Олександра Юрчака вивели віч-на-віч із Сергієм Шевченком, але йому не вдалося обіграти голкіпера «Поділля». Утім, Андрій Скакун був першим на добиванні, але, пробиваючи у ворота, влучив у Сергія Швеця. Однак, «Агробізнес» зміг забити третій гол. На 81 хвилині Роман Гагун обвідним ударом з метрів 12-ти «зняв павутиння» з дальньої від Шевченка «дев’ятки».

Роман Гагун поставив крапку в матчі "Поділля" - "Агробізнес".

У підсумку матч так і завершився з рахунком 3:0 на користь «Агробізнеса».

Наставник «Поділля» Віталій Костишин залишився незадоволений грою своєї команди. «Поки йдуть збори, будемо робити кардинальні дії, бо так підходити до чемпіонату неможна, ми не зможемо виграти, чогось навчити інших гравців, коли в нас у команді такий дисбаланс, - заявив Віталій Володимирович. – Нічого катастрофічного поки немає. Буде, якщо ми будемо так грати в чемпіонаті». Попередньо, 10 березня «Поділля» вдома зіграє ще один контрольний матч – проти чортківського «Кристалу». «12 березня, можливо, зіграємо з ФК «Хмельницький», а 16 березня в Вінниці проти «Ниви-В», - розповів Віталій Костишин.

«Агробізнес» вранці 8 березня вилітає на збори в Туреччину, де готуватиметься до 22 березня. «У нас заплановані спаринги на 11, 14, 17 та 21 березня проти команд, які вищі рангом за нас, - розповів головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Але, які саме це клуби – поки що остаточно не скажу». Після повернення з Туреччини, волочиська команда отримає два дні відпустки, після чого готуватиметься до гри в чемпіонаті проти «Ниви-В», яка має пройти в Волочиську 31 березня. «Поділля» ж, нагадаємо, свій перший офіційний матч навесні цього року також зіграє 31 березня в Хмельницькому проти івано-франківського «Прикарпаття».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую