ye-logo.v1.2

Футбол. “Поділля” - “Агробізнес”: обласне дербі з інтригою у перші 45 хвилин (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 10727

Відбулися матчі 21 туру чемпіонату України в дургій лізі групі “А”.

Центральним матчем для Хмельниччини був, безумовно, поєдинок у Хмельницькому, де зустрічалися дві команди нашох області. “Поділля” приймало “Агробізнес”. І, хоч команда з Волочиська вважалася фаворитом цього протистояння, адже лідирує в другій лізі групі “А”, матч обіцяв стати цікавим та напруженим. Адже два попередніх, які відбувалися в Волочиську, були саме такими, але завершувалися перемогою команди Андрія Донця з однаковим рахунком 2:1.

На цей поєдинок у Хмельницькому чекали. Адже цей матч для “Поділля” на домашній арені був першим у цьому році. Та й поразка в минулому турі від івано-франківського “Прикарпаття” з рахунком 5:2 мала розізлити футболістів хмельницького клубу. Щодо “Агробізнеса”, то і в цього клубу вистачало мотивації. Від здобуття 18 перемоги в сезоні, до... збереження 10 очокового відриву від “Прикарпаття”.

Обласне дербі в Хмельницькому: волочиський "Агробізнес" у жовтій формі, хмельницьке "Поділля" у білій.

Чи то стартове хвилювання гравців обох команд, чи то обережність у діях, але початок матчу був нудним. Команди по суті грали без воріт. Перший удар у матчі був аж на 20 хвилині, коли півзахисник “Агробізнеса” Артур Думанюк прострелив у штрафний майданчик “Поділля”, де мИкола Темнюк пробивав головою - поруч зі стійкою. Згодом форвард гостей ще раз перевірив пильність голкіпера хмельничан - Сергій Дворник без проббем впорався з ударом. “Поділля” ж відповіло не точним ударом зі штрафного у виконанні Сергія Швеця. Щоправда, відповідь ця була аж на 31 хвилині матчу.

Матч "Поділля" - "Агробізнес" 6 квітня 2018 року в Хмельницькому.

Віталій Груша - герой матчу в Хмельницькому.

Андрій Джурко (у білому) проти Романа Гагуна.

А під завісу першого тайму рахунок у матчі могли відкрити господарі поля. Андрій Муляр пробив метрів з 20-ти під самісеньку поперечину, але Сергій Чернобай якимось дивом перевів м’яч на кутовий. На цьому половина матчу і завершилася. Попереду були інші 45 хвилин...

Матч "Поділля" - "Агробізнес" 6 квітня 2018 року в Хмельницькому.

Стартовий свисток, розіграш м’яча в центрі поля гравцями “Поділля”, пас назад і... Степан Рижук у простій ситуації не зміг нормально зупинити м’яч, його обікрав Темнюк, який одразу віддав пас на Віталію Грушу. Атакуючий хавбек “Агробізнеса” прокинув його собі на хід та одразу пробив - 0:1. Волочиській команді знадобилося лише 10 секунд у другому таймі, аби відкрити рахунок у грі.

Матч "Поділля" - "Агробізнес" 6 квітня 2018 року в Хмельницькому.

Артур Думанюк (у жовтому) та Андрій Ліповуз.

На 60 хвилині той самий Груша віддав пас на Арсена Слотюка, який, в боротьбі з Яном Морговським та Степаном Рижуком зберіг м’яч, і з метрів 9-ти відправив його у ворота Дворника - 0:2. Після цього стало зрозуміло, що хмельничани вже програли матч... Футболісти “Поділля” виглядали пригніченим, а ось волочиські гравці, навпаки, були на куражі.

Наставник гостей Андрій Донець почав робити заміни. Випустив на поле двох братів Когутів, які на 65 хвилині ледь не збільшили перевагу своєї команди. Іван навісив з флагну, а Микола пробив головою - над поперечиною. Ще через три хвилин Груша міг збільшити перевагу “Агробізнеса”, але влучив у стійку. Утім, Віталій все одно оформив дубль у матчі. Сталося це на 76 хвилині матчу, коли Груша отримав м’яч від Думанюка та точно пробив з лінії штарфного майданчика - 0:3.

Владислав Гресь у підкаті намагається вибити м'яч з-під ніг Андрія Скакуна.

Матч "Поділля" - "Агробізнес" 6 квітня 2018 року в Хмельницькому.

Арсен Слотюк (№5) також забив у ворота "Поділля".

Матч "Поділля" - "Агробізнес" 6 квітня 2018 року в Хмельницькому.

Наприкінці матчу, на 89 хвилині, “Агробізнес” забив ще раз. Іван Когут віддав пас на Олександра Юрчака і той з лінії воротарської відправив “шкіряного” у дальній від Дворника кут - 0:4.

Отож, “Агробізнес” здобув впевнену перемогу в Хмельницькому з рахунком 4:0. Для команди Андрія Донця це 18 звитяга в сезоні в 19 матчах, для команди Віталія Костишина - 12 поразка, яка залишає “Поділля” на передостанньому місці в турнірній таблиці.

У наступному турі “Поділля” знову гратиме в Хмельницькому. 14 квітня хмельничани прийматимуть вінницьку “Ниву-В”. А ось “Агробізнес” свій матч 22 туру проведе 16 квітня проти стрийської “Скали”... в Хмельницькому. А все через те, що у Волочиську почали робити полив газону на стадіоні “Юність”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую