ye-logo.v1.2

Попереду – футбольно-волейбольний вік-енд

Спорт 6935
28 квітня на хмельницькому стадіоні зіграє Поділля, а 29 квітня - Агробізнес
28 квітня на хмельницькому стадіоні зіграє Поділля, а 29 квітня - Агробізнес. Фото: з архіву

На вихідні у Хмельницькому відбудеться одразу два матчі чемпіонату України з футболу та один з волейболу.

Субота та неділя стануть насиченими на спортивні події в обласному центрі. Адже заплановані одразу три поєдинки чемпіонатів України. Два футбольних та один волейбольний.

У суботу, 28 квітня, на СК «Поділля» пройде матч 24 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групи «А». Хмельницьке «Поділля» прийматиме «Арсенал-Київщину» з Білої Церкви. Такі поєдинки прийнято називати матчами не за три, а за шість очок. Адже команди – сусіди в турнірній таблиці. «Каноніри» посідають останнє місце, хмельничани – передостаннє. «Поділля», яке востаннє вигравало 28 жовтня минулого року, випереджає «Арсенал-Київщину» на два очки. А тому в разі успіху може збільшити свою перевагу. Поєдинок «Поділля» - «Арсенал-Київщина» розпочнеться на центральному стадіоні Хмельницького о 17.00. Вартість квитка – 20 гривень.

У неділю, 29 квітня, відбудеться ще два доволі цікавих поєдинки. Волейбольний «Новатор» проведе заключний матч у чемпіонаті серед команд Суперліги проти вінницького «Серця Поділля». Переможець цього протистояння стане володарем бронзових нагород чемпіонату України. Відзначимо, жодна з команд в своїй історії ще не була призером першості. Отож, матч «Новатор» - «Серце-Поділля» розпочнеться у ФОК «Новатор» (Тернопільська, 13/4) о 12.00. Вхід вільний.

А о 17.00 на СК «Поділля» - ще один матч чемпіонату України з футболу в другій лізі групи «А». Лідер змагань – волочиський «Агробізнес», у Хмельницькому прийматиме ФК «Львів». Львів’яни після 23 турів мають в активі 29 очок і посідають 5 місце. Команда з Волочиська продовжує очолювати групу «А», маючи 57 балів. Вхід на матч буде безкоштовним. А ті шанувальники футболу, які не зможуть завітати на гру, матимуть зможу побачити поєдинок у прямому ефірі на сайті «Є». Отож, матч «Агробізнес» - ФК «Львів» 29 квітня наживо на сайті «Є» о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую