ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» достроково виграв другу лігу в групі «А» (ВІДЕО)

Спорт 9245

Завершилися матчі 26 туру.

Волочиський «Агробізнес», якому в чемпіонаті України з футболу в другій лізі групі «А» залишилося зіграти ще три матчі, достроково став чемпіоном. Це сталося після поєдинку в Волочиську проти чернівецької «Буковини».

«Агробізнесу», який вже гарантував собі місце в першій лізі, необхідно було виграти в гостей з Чернівців, аби івано-франківське «Прикарпаття» не мало шансів до завершення першості наздогнати волочиський клуб. І команда Андрія Донця сповна вирішила це завдання. «Агробізнес», сторивши безліч моментів у воріт «Буковини», реалізував… п’ять.
Вже на 17 хвилині матчу господарі поля заробили пенальті, яке реалізував Богдан Семенець. А перед самою перерву Семенець оформив дубль у матчі.

У другому таймі «Агробізнес» збільшив свою перевагу. Спочатку на 52 хвилині Віталій Груша забив, а згодом ще два голи в ворота «Буковини» забив Микола Темнюк. У підсумку 5:0 на користь команди з Волочиська.

Хмельницьке «Поділля», як відомо, в 26 турі не грало, оскільки тернопільська «Нива» зазделегідь попередила про те, що не приїде до Хмельницького.

У наступному турі обидва представники Хмельниччини проведуть свої матчі на виїзді. «Агробізнес» зіграє з житомирським «Поліссям» 19 травня, а «Поділля» 20 травня в Чернівцях проведе поєдинок із «Буковиною».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую