ye-logo.v1.2

Футбол. Впевнена перемога «Агробізнеса» та битва «Поділля» до останнього (ВІДЕО)

Спорт 2848

Відбулися матчі 28 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

Обидва представники Хмельниччині свої матчі передостаннього туру першості проводили вдома. «Поділля» приймало житомирське «Полісся», а «Агробізнес» - івано-франківське «Прикарпаття».

Хмельничани вже на 10 хвилині відкрили рахунок у матчі, коли відзначився Андрій Джурко. Але швидкий гол не допоміг «Поділлю» досягнути бажаного результату. На 24, 28 та 33 хвилинах «Полісся» тричі «розписалося» в воротах хмельничан і, по суті, забезпечило собі комфортну перевагу.

У другому таймі футболісти «Поділля» намагалися відігратися і «билися» на кожній ділянці футбольного поля. Утім, забити ніяк не вдалося. Лише на 94 хвилині хмельничани відіграли один м’яч, коли автоголом відзначився Павло Щедраков. У підсумку «Полісся» виграло 3:2.

А ось центральний матч туру пройшов у Волочиську. «Агробізнес», який очолює турнірну таблицю, приймав другу команди ліги – «Прикарпаття». І господарям поля вдалося втретє в сезоні обіграти івано-франківців. Вже на 11 хвилині матчу рахунок у грі відкрив Андрій Скакун. А під завісу першого тайму Богдан Семенець заробив пенальті, який і реалізував.

Після перерви «Агробізнес» не зменшив обертів. Команда постійно атакувала ворота суперника та створювали небезпечні моменти. Забити ж не вдавалося. Та на 87 хвилині матчу Сергій Шевчук, який лише три тури тому дебютував в складі волочиської команди, зміг вразити ворота «Прикарпаття». Івано-франківці ж свій чи не єдиний небезпечний момент біля воріт господарів створили на 89 хвилині матчу, коли м’яч переправляв Ігор Худобяк – команду врятував Костянтин Одольський.

Отож, «Агробізнес» впевнено переміг з рахунком 3:0, а цей матч для команди став останній в рідних стінах у цьому чемпіонаті та в другій лізі. Наступна домашня гра вже буде в першому дивізіоні.
Ну, а матчі заключного 29 туру пройдуть 2 червня. «Агробізнес» зіграє в Вінниці проти «Ниви-В», а «Поділля» вдома прийматиме «Прикарпаття».

Вашій увазі відеогляд матчу «Агробізнес» - «Прикарпаття» від сайту «Є»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую