ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» виявився сильнішим за «Дніпро-1»

Спорт 2981
Волочиський Агробізнес минулого року став чемпіоном серед аматорів, у цьому - виграв другу професійну лігу та підвищився в класі
Волочиський Агробізнес минулого року став чемпіоном серед аматорів, у цьому - виграв другу професійну лігу та підвищився в класі. Фото: pfl.ua

У золотому фіналі другої ліги команда з Волочиська змогла забити та не пропустити.

Останній матч нинішнього сезону, який відбувся в Києві на НСК «Олімпійський», мав визначити долю золотих нагород у другій лізі. В очному протистоянні СК «Дніпро-1», як переможець групи «Б», та волочиський «Агробізнес», як переможець групи «А», зіграли вирішальний матч усього чемпіонату.

Представник Хмельниччини побудував свою гру на контратаках і мав декілька небезпечних моментів. Але ж забили після «стандарту». Навіс з кутового, Арсен Слотюк головою скинув м’яча на набігаю чого Богдана Семенця і форвард «Агробізнес» відкрив рахунок у грі. Сталося це на 35 хвилині матчу. Решту ж матчу обидві команди мали ще ряд нагод для взяття воріт, але так і не забили.

У підсумку «Агробізнес» виграв 1:0 та став володарем золотих нагород другої ліги.

Вже у новому чемпіонаті обидва фіналісти гратимуть у першій лізі. А нині ж футболісти отримали відпустки. Та відпочиватимуть недовго, адже новий сезон стартує трохи більше, ніж за місяць.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую