ye-logo.v1.2

Фехтування. Аліна Комащук – срібна призерка чемпіонату Європи

Спорт 2701
Аліна Комащук (друга праворуч) стала срібною призеркою чемпіонату Європи в складі збірної України з фехтування на шаблях
Аліна Комащук (друга праворуч) стала срібною призеркою чемпіонату Європи в складі збірної України з фехтування на шаблях. Фото: nffu.org.ua

У фіналі командної першості з фехтування на шаблях збірна України здобула «срібло».

У Сербії триває чемпіонат Європи з фехтування. І вчора відбувся фінал з фехтування на шаблях, в якому збірна України протистояла росіянкам.

Українські шаблісти, в складі яких була й Аліна Комащук з Нетішина, з листопада 2016 року не здобували медалей у командних турнірах. У Сербії ж претендували на «золото». Утім, ні Аліні Комащук, ні Ользі Харлан, ні Олені Вороніній не вдалося нав’язати боротьбу суперницям. Щодо виступу нетішинки, то вона в своїх виходах поступилася Світлані Шевелевій 5:3, Софії Великій 5:4 та Яні Егорян 5:0. Кращою з українок була Ольга Харлан, яка в кінцівці поєдинку в Софії Великої 15:5. Але цього не вистачило для загальної перемоги.

Україна поступилася з рахунком 45:30 та стала срібним призером чемпіонату Європи. Відзначимо, що в індивідуальних змаганнях серед шаблісток кращою з українок була наша Аліна Комащук, яка посіла 8 місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую