ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» гратиме проти 10 суперників у три кола

Спорт 2515
Хмельницьке Поділля розпочне новий сезон, попередньо, 21 липня. Щоправде де і проти кого, поки невідомо
Хмельницьке Поділля розпочне новий сезон, попередньо, 21 липня. Щоправде де і проти кого, поки невідомо. Фото: з архіву

Сьогодні на конференції ПФЛ говорили про організація майбутніх змагань у першій та другій лігах.

«У новому сезоні в другій лізі знову буде дві групи, - телефоном журналісту сайту «Є» повідомив президент хмельницького ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – У групі, в якій виступатиме наш клуб, буде 11 команд, а чемпіонат пройде як і минулого сезону в три кола».

Отож, скоріше за все, суперниками «Поділля» стануть: «Буковина» (Чернівці), «Скала» (Стрий), «Нива» (Тернопіль), «Нива» (Вінниця), «Полісся» (Житомир), «Верес» (Рівне), ФК «Калуш» (Івано-Франківська область) «Черкаський Дніпро» (Черкаси), «Чайка» (Київська область), «Минай» (Ужгород).

Плану-календаря змагань ще немає. Утім, попередньо, як розповів Євген Станіславович, перший тур у другій лізі запланований на 22 липня.

Ситуація в першій лізі, де гратиме волочиський «Агробізнес», ще заплутаніша. У ній наче мають грати 17 клубів, оскільки одеський «Чорноморець» виступатиме в Прем’єр-лізі. Утім, як заявив президент ПФЛ Сергій Макаров, охтирському «Нафтовику» запропоновали стати 18-м клубом у першій лізі. «Клуб у роздумах. Йому даний дедлайн до 6 липня. У разі відмови або мовчання пропозиція буде зроблена Кременю», - заявив Макаров.

Нагадаємо, «Поділля» та «Агробізнес» вже готуються до нового чемпіонату. Так, хмельничани 30 червня на СК «Поділля» о 16.00 зіграють свій перший спаринг у міжсезонні проти вінницької «Ниви». А «Агробізнес» 1 липня в Львові протистоятиме «Карпатам».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую