ye-logo.v1.2

Кубок Хмельниччини з футболу: визначились із часом початку матчів

Спорт 2784
Вже ввечері 8 липня стануть відомі усі учаснки 1/4 фіналу Кубка області з футболу
Вже ввечері 8 липня стануть відомі усі учаснки 1/4 фіналу Кубка області з футболу. Фото: з архіву

Цього вік-енду відбудуться матчі-відповіді 1/8 фіналу.

Ще до початку вирішальних матчів 1/8 фіналу Кубка області з футболу, дві команди вже отримали путівки до чвертьфіналів. Це шепетівський «Лісівник» та «Спортлідер-ОТГ» зі станції Дунаївці. Причина – їхні суперники – нетішинський «Енергетик-Миклуш» та ФК «Дунаївці» так і не вийшли на старт змагань. Натомість в інших парах володарів путівок дізнаємося після поєдинків 7-8 липня.

Так, у суботу 7 липня визначаться чотири чвертьфіналісти. На станції Дунаївці о 17.00 місцева команда «Крила Рад-Студениця» прийматиме «Фортецю» з Кам’янця-Подільського (перший матч завершився з рахунком 1:1). У Красилові о 16:00 «Случ» зіграє з «Нивою» з Летичева (перший матч 4:1). У Хмельницькому на стадіоні ДЮСШ №1 о 18.00 мають зіграти «Промінь» та ФК «Хмельницький» (4:0). В Антонінах Красилівського району місцева команда о 17.00 зіграє з «Іскрою» з Теофіполя (0:3).

У неділю, 8 липня, відбудуться ще дві гри. У Старокостянтинові пройде місцеве дербі, між «Случем» та «Цукровиком» (1:1). Початок матчу о 17.00. А в селі Соснівка Білогірського району о 17.00 «Перлина Поділля» прийматиме МФК «Славуту» (1:2).

До теми: Кубок області з футболу. Два дербі та відсутність інтриги в деяких матчах

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую