ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Агробізнес»: експерименти та єдиний гол (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 8703

Представники Хмельниччини в ПФЛ зіграли між собою товариський матч.

Декілька днів тому хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» вже зустрічалися в контрольному матчі. Тоді, нагадаємо, переміг «Агробізнес» 3:0. Цього ж разу матч відбувся в Хмельницькому, і він був зовсім не схожий на попередній.

«Поділля» вийшло на матч у майже бойовому складі. В основі було лише два потенційних новачки, серед яких Артем Романюк, який виступав за ФК «Хмельницький». Решта – футболісти, які мають контракти із хмельницьким клубом. Один із яких – 20-річний Віктор Шевченко, який напередодні став гравцем «Поділля». До цього ж новий півзахисник хмельничан виступав за тернопільську «Ниву». Ще один новачок клубу – Артем Панасенков (попередній клуб ФК «Хмельницький), залишився на заміні.

"Поділля" в першому таймі створило ряд моментів біля "Агробізнеса", але не реалізувало жодного.

А ось «Агробізнес» вийшов у досить незвичному складі. У воротах Сергій Чернобай, серед польових гравців – Андрій Дубчак, Сергій Шум, Микола Темнюк, Олександр Юрчак та Микола Когут. А ось інші… гравці, які прибули на перегляд. Тому спрогнозувати, як зіграє «Агробізнес» таким складом було важко.

Віктор Шевченко - новачок "Поділля", який раніше грав за тернопільську "Ниву".

І вже з перших хвилин матчу хмельничани заволоділи ініціативою в матчі та почали створювати небезпечні моменти біля воріт Чернобая. На 4 хвилині хвилині Сергію вдалося врятувати свою команду від голу, після удару Алішера Якубова. Згодом той самий Якубов міг забивати, але не зумів замкнути простріл Романюка. Не зміг форвард «Поділля» реалізувати й вихід на голкіпера, після розрізної передачі Олександра Музичука – Якубов просто дуже неточно пробив.
«Агробізнес» намагався взяти контроль над грою, але зробити це такому експериментальному складу не вдавалося. Хмельничани ж шукали щастя біля чужих воріт. І в середині першого тайму Якубов знов міг відзначитися. Але і цього разу його удар відбив Чернобай.

Олександр Музичук, півзахисник "Поділля".

Андрій Ліповуз у матчі проти "Агробізнеса".

Утім, гол у першому таймі таки був забитий. І влетів він у ворота «Поділля». Спочатку Олександр Юрчак головою пробив під поперечину, але Сергій Шевченко перевів м’яч на кутовий. А потім… подача з кутового, і м’яч від Олександра Юрчака полетів у сітку воріт «Поділля» - 0:1.

Олександр Юрчак відзначився голом у матчі проти "Поділля",

Хмельничани могли відігратися ще в першому таймі. Але в одному з моментів Андрію Ліповузу відзначитися завадив один із захисників «Агробізнеса».

Артем Панасенков, ще один новачок хмельницького "Поділля".

У другому таймі тренери обох команд почали робити заміни. Мабуть, вони більше були спрямовані не стільки на підсилення гри, а перегляд тих виконавців, які є в резерві обох клубів. Тому друга половина матчу не була такою щедрою на моменти. Наприкінці гри Андрій Муляр міг врятувати «Поділля» від поразки, але його потужний удар відбив Чернобай.

"Поділля" - "Агробізнес"

Отож, «Агробізнес» знову переміг «Поділля». Цього разу з рахунком 1:0.

Сергію Чернобаю вдалося зберегти ворота "Агробізнеса" "сухими".

Обидва клуби продовжують готуватися до нового чемпіонату. Хмельницьке «Поділля» свій наступний спаринг планує провести 11 липня вдома проти рівненського «Вереса». Волочиський «Агробізнес» 12 липня у Львові на стадіоні «Скіф» зіграє із ФК «Львів», який виступатиме в Прем’єр-лізі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую