ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу. Визначилися усі чвертьфіналісти

Спорт 4080
В 1/4 фіналу Кубка області гратимуть 5 команди найвищого дивізіону першості та 3 з першої ліги
В 1/4 фіналу Кубка області гратимуть 5 команди найвищого дивізіону першості та 3 з першої ліги. Фото: з архіву

Відбулися матчі-відповіді 1/8 фіналу.

У наступному раунді Кубка області з футболу змагатимуться п’ять команд Прем’єр-ліги та три клуби з першого дивізіону. Це стало відомо після того, як пройшли матчі-відповіді 1/8 фіналу.

Щоправда, як сайт «Є» вже повідомляв, два першолігових клуби ще до звітних поєдинків забезпечили собі путівки до чвертьфіналів, оскільки їхні суперники так і не вийшли на старт змагань. А вже після матчів-відповідей до «Спортлідера-ОТГ» зі станції Дунаївці та шепетівського «Лісівника» доєднався і хмельницький «Промінь». Команда Ігоря Глушка вигравши в першому матчі в ФК «Хмельницький» з рахунком 4:0, у другому поєдинку здобула технічну перемогу. Причина – суперник не з’явився на матч.

Не було інтриги і в другому протистоянні старокостянтинівських команд. Якщо в першому матчі «Цукровик» та «Случ» зіграли внічию 1:1, то в другому поєдинку прем’єрліговий «Случ» розтрощив земляків із рахунком 5:0.
Інший «Случ» - красилівський, у протистоянні із летичівської «Нивою», вдруге був сильнішим. Після перемоги в Летичеві 4:1, у Красилові «Случ» виграв 4:2.

«Крила Рад» зі станції Дунаївців, після нічиї 1:1 у Кам’янці-Подільському, мала шанс на потрапляння в 1/4 фіналу. Але вдома дунаєвчани поступилися 1:2 і далі крокує «Фортеця».

Теофіпольська «Іскра», зігравши в Антонінах 1:1, також пройшла до чвертьфіналу, адже в першому матчі виграла 3:0.
Найцікавішим матч видався в Соснівці Білогірського району, де «Перлина Поділля» приймала «Славуту». Команди зіграли 1:1 і долю путівки розіграли в серії пенальті. Славутчани виграли 4:2.

Склад учасників 1/4 фіналу Кубка області з футболу:
«Случ» (Старокостянтинів) – «Іскра» (Теофіполь)
«Славута» - «Лісівник»
«Спортлідер-ОТГ» - «Случ» (Красилів)
«Фортеця» - «Промінь»

Першій матчі заплановані на 28-29 липня і пройдуть на полях команд, які вказані першими. Матчі-відповіді мають відбутися 4-5 серпня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую