ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» розпочнуть нові чемпіонати на виїзді

Спорт 2108
Вже 21-22 липня Агробізнес та Поділля вийдуть на старт нового чемпіонату України. Щоправда, гратимуть в інших дивізіонах, ніж минулого сезону
Вже 21-22 липня Агробізнес та Поділля вийдуть на старт нового чемпіонату України. Щоправда, гратимуть в інших дивізіонах, ніж минулого сезону. Фото: з архіву

Одні зіграють у Харкові, інші – на Рівненщині.

 У Будинку футболу, що в Києві, відбулося засідання Ради ліг ПФЛ, після чого команди першої та другої ліг отримали календар змагань. Отож, волочиський «Агробізнес», який гратиме в першій лізі, та хмельницьке «Поділля» (друга ліга, група «А») тепер вже знають: коли, де і проти якого клубу гратимуть у новому сезоні.

Волочиський «Агробізнес», для якого матчі в першій лізі будуть дебютними в цьому дивізіоні, розпочнуть двома виїзними іграми. 21 липня (базова дата першого туру, яка може змінитися на один день), команда Андрія Донця в Харкові протистоятиме також дебютанту першої ліги «Металісту 1925». А 29 липня «Агробізнес» знову зіграє на виїзди – проти краматорського «Авангарда», який минулого сезону посів шосте місце в першій лізі. А ось свій перший матч у Волочиську чемпіон другої ліги сезону 2017-2018 років зіграє 4 серпня. В гості до «Агробізнеса» завітає луцька «Волинь», який минулого чемпіонату в першому дивізіоні фінішувала 13-ою. Із календарем матчів першої ліги (перше коло) можна ознайомитися на сайті ПФЛ.

У другій лізі групі «А», де гратиме хмельницьке «Поділля», чемпіонат розпочнеться 22 липня. І хмельничани мають першу гру зіграти на виїзді проти рівненського «Вереса». Та, де саме відбудеться цей матч, поки невідомо. Ймовірно, що в Млинові Рівненського району. «Якщо стадіон «Колос» у Млинові не встигнуть якісно підготувати до стартових поєдинків сезону, то клуб звертатиметься до ПФЛ з проханням зіграти перші домашні матчі на виїзді», - повідомило «Rradiotrek». А вже в другому турі, матчі якого заплановані на 29 липня, «Поділля» вдома прийматиме «Минай» з Ужгорода – команду, для якої цей сезон буде дебютним на професійному рівні. Із календарем матчів другої ліги групи «А» (перше та друге коло) можна ознайомитися на сайті ПФЛ.

До речі, «Поділля» 11 липня планувало зіграти із «Вересом» контрольним матч у Хмельницькому. Але… після того, як відбулося жеребкування календаря, рівняни відмовилися від гри. А тому «Поділля» сьогодні проведе інший спаринг – на стадіоні «Локомотив» о 18.00 проти лідера чемпіонату області красилівського «Случа».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую