ye-logo.v1.2

Футбол. Хмельницьке «Поділля» підсилилося екс-гравцем «Шахтаря»

Спорт 3610
Олександр Воловик через 12 років повернувся до хмельницького Поділля в якості граючого тренера
Олександр Воловик через 12 років повернувся до хмельницького Поділля в якості граючого тренера. Фото: з архіву

Вже сьогодні він може дебютувати в Кубку України.

Сьогодні, 18 липня, хмельницьке «Поділля» в рідних стінах відкриє новий сезон матчем у Кубку України проти запорізького «Металургу» о 18.00. І участь у ньому може взяти новачок «Поділля» - Олександр Воловик, відомий за виступати в донецьких командах «Металург» та «Шахтар».

«Олександр увійшов до тренерського штабу нашого клубу, - заявив журналісту сайту «Є» президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – Він тренує захисників. Але Олександр прийняв рішення, що буде краще, якщо буде граючим тренером, а тому ми сьогодні дозаявили його».

Нагадаємо, 32-річний Олександр Воловик є вихованцем хмельницької ДЮСШ №1. Свою кар’єру професійного футболіста розпочинав у ФК «Красилів-Оболонь», а потім грав і за хмельницьке «Поділля». У 2006 році перейшов до донецького «Металурга», де за сім років провів 138 матчів. У той проміжок грав на правах оренди і за алчевську «Сталь». А в 2013 році перейшов до донецького «Шахтаря». У кар’єрі Олександра Воловика був досвід виступу і за іноземні клуби – бельгійський «Ауд-Геверле» та казахські «Актобе» і «Акжайик».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую