ye-logo.v1.2

«Нива» розтрощила «Динамо»

Спорт 3100

Хмельницька футбольна команда, яка виступає в чемпіонаті України серед команд другої ліги групи «А», розпочала підготовку до весняної частини першості.

Вже навіть встигла зіграти один товариський матч у Вінниці протии «Ниви», яка грає в першій лізі. У цьому поєдинку хмельничани виступили експериментальним складом. Із гравців, які минулого року захищали честь «Динамо», на полі з'явилися лише Костянтин Дуднік, Андрій Яремчук, Володимир Беринда, Олексій Муравський та Григорій Лепетун. Задіяні в матчі були й Тимур Мацієвич, Вадим Шпіца та Максим Мельник, які, фактично, і не грали восени за «Динамо». Решта ж футболістів – або молоді хмельничани, або з інших міст, які перебувають на перегляді в команді.

Вже на 7-хвилині матчу гравці «Ниви» заробили право на штрафний в 22 метрах від воріт гостей. Форвард вінницького клубу відпривав м'яча у самісеньку «дев’ятку», не залишивши жодного шансу Дудніку. Через десять хвилин господарі поля подвоїли рахунок, реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером «Динамо». Ще один гол у воротах хмельничан побував на 29-хвилині першого тайму. «Динамівці» ж у першому таймі спромоглися на два дальніх удари, жоден із яких так і не став результативним. У другій половині матчу «Нива» забила іще один гол, і матч завершився перемогою вінничан з рахунком 4:0.
До речі, «Динамо», на момент написання матеріалу, й досі залишається без головного тренера. Подейкують, вже до кінця цього тижня хмельничан очолить фахівець з іншого міста. Хто саме? В разі призначення нового головного тренера, «Є Поділля» повідомить про це у наступному номері.
  Відео першого голу у ворота "Динамо":

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую