ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» розпочинає сезон

Спорт 1824
Хмельницький Новатор у першому турі гратиме вдома, а потім вирушить до Луцька на матч за Суперкубок України
Хмельницький Новатор у першому турі гратиме вдома, а потім вирушить до Луцька на матч за Суперкубок України. Фото: з архіву

Чоловіки стартують вдома, жінки – дебютують у Луцьку.

Новий чемпіонат України з волейболу в Суперлізі «на носі». Сьогодні, 14 вересня, одразі дві команди хмельницького «Новатора» виходять на старт першості.

Жіночий «Новатор», який минулого сезону став чемпіоном України в вищій лізі, дебютує в Суперлізі. Підопічні Олексія Колісецького гратимуть у Луцьку проти «Волині-Університету-ОДЮСШ», команди, яка у сезоні 2017-2018 років стала срібним призером змагань. Отож, суперник не простий. Перший матч хмельничанки розпочнуть о 17.30, другий – зіграють 15 вересня о 12.00. Відзначимо, що «Новатор» із волинянками вже грав. Було це в Кубку України 15 грудня 2017 року. Тоді суперлігова команда перемогла наших дівчат з рахунком 3:0.

До теми: У Хмельницькому завершився Кубок «Новатора»

А ось чоловічий «Новатор», який виходить на старт в статусі бронзового призера минулого сезону, розпочинає свій шлях у рідних стінах. Хмельничани проекзаменують переможця вищої ліги, дебютанта нинішньої першості «ШВСМ-СумДУ» із міста Суми. Підопічні Романа Ковальчук свій перший матч проведуть сьогодні в спорткомплексі на Тернопільській, 13/4 о 18.00. Другий поєдинок зіграють завтра, 15 вересня, об 11.30.

Читайте також: Олександр Педан у Хмельницькому: стадіон, «обнімашки» та спорт (ФОТО+ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую