ye-logo.v1.2

Футбол. Онлайн матчу «Агробізнес» - «Рух»

Спорт 2601

Сьогодні в Волочиську відбудеться матч 13 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес» на стадіоні «Юність» прийматиме «Рух» з Винників Львівської області. Це матч має свою особливість для обох клубів, адже команди перебувають по сусідству в турнірній таблиці. «Рух» посідає 13 місце, «Агробізнес» - 14-те.

До цього цьому поєдинки шляхи волочиського та винниківського клубів не перетиналися. Утім, якщо брати до увагу тренерські протистояння, то команда Андрія Донця вже грала проти команди Юрія Вірта, коли той очолював рівненський «Верес». 20 вересня минулого року «Агробізнес» у Волочиську в рамках 1/16 фіналу Кубка України приймав рівнян. Основний час того поєдинку завершився внічию 0:0, а ось у додатковий команда Вірта забила два, а Донця лише один (відзначився Артур Думанюк, який сьогодні також може вийти в складі волочиської команди).

«Рух», як і «Агробізнес», у попередніх 11 матчах здобув чотири нічиї. Утім, має і одну перемогу над «Зіркою» з Кропивницького. У волочиської команди поки що, як відомо, перемог немає.

Отож, матч «Агробізнес» - «Рух» відбудеться у Волочиську на стадіоні «Юність» 13 жовтня о 16.00. Пряма трансляція поєдинку – на сайті «Є».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую