ye-logo.v1.2

Хмельницький ВК «Новатор» дебютував на євроарені

Спорт 3709
"Новатор" зіграв свій перший еврокубковий матч у Норвегії
"Новатор" зіграв свій перший еврокубковий матч у Норвегії. Фото: надане Іваном Терещуком

Хмельничани вперше зіграли в Кубку ЄКВ.

Сьогодні, 8 листопада, вперше в історії волейболу області хмельницький «Новатор» зіграв у єврокубках. У Норвегії хмельничани протистояли срібному призеру «Фьорде».

Матч Кубку ЄКВ пройшов при шаленій підтримці норвезьких вболівальників, що, можливо, і вплинуло на кінцевий результат поєдинку. Поєдинок «Фьорде» - «Новатор» видався напруженим, але переможним для господарів. У першому сеті норвежці змогли здолати хмельничан наприкінці партії з рахунком 25:23. У другому – кінцівка знову була за «Фьорде» - 25:22.

Третя партія стала заключною в матчі. Господарі змогли відірватися на 6 очок, але хмельничани проявили характер та повернули інтригу до матчу, коли рахунок у сеті став 24:23. Утім, більшого гості не змогли – 25:23 і перемога «Фьорде» над «Новатором» у матчі з рахунком 3:0.

Вже 14 листопада хмельничани зіграють із норвежцями матч-відповідь. Він пройде в Городку. «Новатору» потрібно виграти поєдинок, щоб путівку до наступного етапу Кубка ЄКВ вирішувати в «золотому сеті», який одразу ж буде зіграний 14 листопада.

Нагадаємо, що «Новатор» грає саме в Кубку ЄКВ, оскільки срібний призер чемпіонату України – харківський «Локомотив», припинив своє існування.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую