ye-logo.v1.2

Футбольне міжсезоння: «Поділля» може провести збори в Туреччині

Спорт 2202
Віктор Шевченко, який провів у складі "Поділля" 11 матчів, більше не виступатиме за хмельничан
Віктор Шевченко, який провів у складі "Поділля" 11 матчів, більше не виступатиме за хмельничан. Фото: з архіву

Поки що хмельничани перебувають у відпустці.

Хмельницьке «Поділля», яке виступає в чемпіонаті України з футболу в другій лізі, перебуває в відпустці. Та вже нині відомо, що навесні наступного року за команду точно не зіграє один футболіст.

«Ми попрощалися з Віктором Шевченком, - каже президент «Поділля» Євген Бейдерман. – Решта ж футболістів є діючими гравцями нашого клубу».

Вже в грудні команда поступово почне готуватися до весняної частини першості в другій лізі. «Є ряд гравців, якими ми хочемо підсилити гру «Поділля», - продовжує Євген Станіславович. - Плануємо їх запросити до нас під час зимової перерви. Планували зіграти й на Меморіалі Макарова, але, порахувавши видатки, зрозуміли, що дешевше буде провести збори в Туреччині. Тому розглядаємо варіант закордонних зборів, на які «Поділля» може вирушити або в лютому, або в березні – впритул до старту змагань».

Нагадаємо, «Поділля» у 17 осінніх матчах у другій лізі здобуло 4 перемоги, 5 нічиїх та зазнало 8 поразок. Маючи в активі 17 очок, команда посідає 8 місце. Свій наступний матч хмельничани мають провести вдома 31 березня проти ФК «Калуш».

Читайте також: Футбольне міжсезоння: «Агробізнес» залишили шість футболістів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую