ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Фаворит»: другий матч за іншим сценарієм (ФОТО)

Спорт 3345
"Новатор" виграв два домашній матчі в "Фаворита". Попереду - ігри проти "Серця Поділля"
"Новатор" виграв два домашній матчі в "Фаворита". Попереду - ігри проти "Серця Поділля". Фото: автора

Хмельничани зіграли ще один поєдинок із командою з Полтавщини.

Якщо вчора, 18 січня, хмельницька команда впевнено переграла гостей із Лубен з рахунком 3:0, то ось сьогодні, 19 січня, все було по-іншому. Щоб визначити переможця протистояння, командам знадобилося більше двох годин. 

Наставник «Новатор» Роман Ковальчук, як і очікувалося, значно змінив склад команди, якщо порівнювати з першим поєдинком. Нагадаємо, деякі гравці вирушили до Одеси, щоб провести свій поєдинок у вищій лізі за «Новатор-2-Прикордонник», який вони виграли з рахунком 3:2.

Зі вчорашнього складу проти «Фаворита» вийшли лише Олексій Денін, Павло Янкович та Микола Куранов. З’явилися й Андрій Перепадя, Артур Гандзій, Максим Турик, які вчора не грали. А на позиції ліберо зіграв директор клубу Іван Терещук.

Максим Турик (№8), який в першому матчі проти "Фаворита" не грав, у другому протистоянні вийшов на паркет.

У матчі "Новатор" - "Фаворит" було багато протистоянь біля сітки.

"Новатор" - "Фаворит".

Здавалося, нинішній склад хмельничан може просто не помітити одного з аутсайдерів чемпіонату. Але…
Матч розпочався доволі прогнозовано. Господарі майданчика мали перевагу в два-три очки, яку потім несподівано, через власні помилки, почали втрачати. Навіть дозволили «Фавориту» піти у триочковий відрив. Та ненадовго. І почалися «гойдалки». Дійшло до того, що полтавчани заробили сет-бол – 24:25. Щоправда, скористатися шансом не змогли. «Новатор» виграв партію 29:27.

Артур Гандзій (з м'ячем) заробив у матч 16 очок.

Найрезультативнішим у матчі в складі "Новатора" був Андрій Перепадя - 28 очок.

На початку другого сету, таке враження, що хмельничани не могли оговтатися від важкого старту. А гравці «Фаворита» постійно були попереду в рахунку. Та під завісу партії хмельничани вже були на два-три «кроки» попереду. І цю перевагу змогли зберегти, вигравши 25:23.

"Новатор" - "Фаворит".

Олексій Денін приніс "Новатору" 21 очко в другому матчі проти "Фаворита".

Вболівальники «Новатора» очікували, що в третій партії їхня команда знову буде сильнішою і, відповідно, виграє і другий матч у «Фаворита» з рахунком 3:0. І так наче все складалося, адже хмельничани вигравали з рахунком 21:18 і потрібно було спокійно довести справу до кінця. Не вийшло. «Дитячі» помилки господарів, «кураж» гостей і рахунок у партії 25:27.

Перший матч-бол у хмельничан був у четвертій партії. Команда вигравала з рахунком 24:22 і знову «примудрилася» не скористатися таким шансом. Як наслідок знову гра на більше-менше і перемога «Фаворита» 29:27.

"Новатор" - "Фаворит".

Перед вирішальним сетом хмельничани виглядали розгубленими.

П’ята партія мала дати відповідь, хто ж сьогодні переможе. По суті, рівна гра тривала увесь сет. І першими, хто отримав матч-бол стали гравці з Полтавщини. Але за рахунку 14:15 Роман Ковальчук взяв тайм-аут, після якого «Новатору» вдалося не лише зрівняти рахунок, а й виграти сет 17:15. А разом із ним і матч – 3:2.

"Новатору" вдалося вирвати перемогу над "Фаворитом".

Після 10 туру хмельничани продовжують посідати четверте місце в турнірній таблиці. В активі «Новатора» 13 перемог та 7 поразок. Свої наступні матчі в Суперлізі команда зіграє 2-3 лютого в Хмельницькому проти вінницького «Серця Поділля», яке йде на третьому місці.

Свій другий матч у Тернополі провела й жіноча команда «Новатора». Хмельничанки, які вчора виграли в «Галичанки» з рахунком 3:0, 19 січня здолали суперниць із рахунком 3:1. Після 18 матчів волейболістки «Новатора» посідають третє місце в Суперлізі. 25-26 січня хмельничанки вдома прийматимуть другу команду першості – запорізьку «Орбіту».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую