ye-logo.v1.2

Футбол. Хмельницьке «Поділля» готується до весняної частини чемпіонату

Спорт 2529
Хмельницьке "Поділля", можливо, в лютому проведе турнір, під час якого перегляне й потенційних новачків
Хмельницьке "Поділля", можливо, в лютому проведе турнір, під час якого перегляне й потенційних новачків. Фото: з архіву

Команду поки що залишили двоє футболістів.

«Поділля», яке виступає в чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги, поки готується до весняної частини першості в режимі одноразових тренувань. Про журналісту сайту «Є» розповів президент клубу Євген Бейдерман.

«Поки хлопці працюють, так би мовити, в полегшеному режимі, але вже з наступного тижня будуть дворазові тренування щодня, - каже Євген Станіславович. – Щодо гравців, яких ми не побачимо в складі «Поділля» навесні, то вже точно скажу – не буде двох голкіперів – Сергія Шевченка та Анатолія Старущенка. Сергій, як відомо, вже виступає за футзальний «Сокіл», а Анатолій поїхав в Азербайджан, де буде граючим тренером. На рахунок потенційних новачків, то поки про це рано говорити. Коли почнемо проводити спаринги, тоді й придивлятимемося».

Невідомо чи залишиться в «Поділлі» і нападник Алішер Якубов, який перебуває на оглядинх в МФК «Миколаїв».
Не виключено, що в середині лютого в Хмельницькому організують футбольний турнір, участь в якому візьмуть не лише «Поділля», а й ще ряд професійних та аматорських команд.

Нагадаємо, чемпіонат у другій лізі за календарем має відновитися 31 березня. Утім, через вибори Президента України, матчі 18 туру планують перенести на 6 квітня. «Поділля» свій перший офіційний матч у 2019 році зіграє в Хмельницькому проти ФК «Калуш». Наразі команда пішла на зимову перерву на 8 місці в турнірній таблиці, маючи в активі 17 очок у 17 проведених матчах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую