ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» визначилися зі спаринг-партнерами

Спорт 2888
Хмельницьке "Поділля" та волочиський "Агробізнес" продовжують підготовку до весняної частини чемпіонатів у ПФЛ
Хмельницьке "Поділля" та волочиський "Агробізнес" продовжують підготовку до весняної частини чемпіонатів у ПФЛ. Фото: з архіву

Хмельничани готуватимуться вдома, команда з Волочиська – у Туреччині.

Волочиський «Агробізнес» планує зіграти чотири контрольні поєдинки на закордонних зборах, а хмельницьке «Поділля» гратиме у Хмельницькому та Вінниці. Такі найближчі плани представників Хмельниччини у Професіональній футбольній лізі України.

Сьогодні, шостого березня, «Агробізнес» вирушив у Туреччину, де готуватиметься до 18 березня. На зборах у Белеку команда Андрія Донця запланувала провести чотири спаринги. 9 березня волочиська команда має зіграти з латвійською «Валмієрою», а 11 березня – проти «Кирану» з Казахстану. Ще два матчі «Агробізнес» планує провести 14 та 17 березня. Суперники ще уточнюються.

А ось хмельницьке «Поділля» вже завтра, сьомого березня, зіграє контрольний матч проти старокостянтинівського «Случа». Поєдинок пройде на полі хмельницької ДЮСШ №1 о 14.00. зіграє команжа Віталія Костишина на ДЮСШ №1 і в неділю, 10 березня, проти «ОДЕКА» з Оржева Рівненської області. Початок матчу о 14.00. ну, а 13 березня хмельничани запланували спаринг у Вінниці проти тамтешньої «Ниви».

Нагадаємо, «Агробізнес» свій перший офіційний матч у 2019 році зіграє в першій лізі 23 березня в Волочиську проти ПФК «Суми». «Поділля» ж, яке виступає в другій лізі, відновить участь у першості 6 квітня домашнім поєдинком проти ФК «Калуш».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую