ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» залишив досвідчений форвард

Спорт 2613
Алішер Якубов (у синьо-білій формі) більше не є гравцем "Поділля"
Алішер Якубов (у синьо-білій формі) більше не є гравцем "Поділля". Фото: з архіву

Алішер Якубов грав за хмельницьку команду декілька сезонів.

Хмельницьке «Поділля» припинило співпрацю з 26-річним нападником Алішером Якубовим. Про це сайту «Є» розповів президент клубу Євген Бейдерман.

«Це спільне рішення, - каже Євген Станіславович. – Ми подякували Алішеру та розірвали контракт за згодою сторін. Він талановитий футболіст, але нині дещо не підходить під схему гри нашої команди. А тому пробитися до основного складу йому було б важко. Тому і вирішили не тримати хлопця, а дати йому шанс розвиватися в іншій команді. В якій, я не знаю, це вже залежить від самого Якубова».

Алішер Якубов дебютував у складі «Поділля» у сезоні 2016-2017 років у матчі проти миколаївського «Суднобудівника», в якому забив свій перший гол за хмельничан. За період 2016-2018 років нападник зіграв у 52 матчах (у чемпонаіті в другій лізі та Кубку України), забивши 15 голів. Найбільше з них – 11, у сезоні 2016-2017 роках. Слід зазначити, що в сезоні 2017-2018 років Якубов на правах оренди виступав за першоліговий ФК «Балкани», зігравши в 22 поєдинках, забивши три голи.

Не виключено, що Алішер Якубов продовжить свою кар’єру саме в «Балканах». Відзначимо й інше, що під час підготовки «Поділля» до весняної частини нинішнього чемпіонату України в другій лізі, вже екс-форвард хмельничан рідко виходив на полей.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую